Як відновити окуляри від подряпин: копійчаний спосіб вас здивує

7 липня 2023, 18:15
5745
Главред розповість чи можна позбутися від подряпин на окулярах і як це зробити дешево і просто.
Як відновити окуляри від подряпин
Як відновити окуляри від подряпин / колаж: Главред, фото: скріншот, pexels

Літо прийшло, а значить - з ним і сонце стало активніше. Кожна людина рятує від цього по-різному: хтось носить окуляри, хтось капелюхи, а хтось і зовсім намагається не виходити з дому.
При цьому, окуляри хоч і хороший захист, проте не дуже надійний. Кожен хоча б раз задавався питанням про те, чи можна прибрати подряпини з сонцезахисних окулярів.

Ми розповімо про спосіб, як прибрати подряпини на сонцезахисних окулярах швидко і зручно.

Чи можна позбутися від подряпин на окулярах - відповідь і застереження

Для початку пояснимо, що даний метод не варто застосовувати щодо окулярів для зору. Лінзи для корекції зору вимагають особливого догляду і не підлягають самостійній поліровці.

відео дня

Як відновити окуляри від подряпин - копійчаний спосіб

Найважливіший продукт, який вам потрібен для видалення подряпин із сонцезахисних окулярів, - це зубна паста. Звучить це дуже дивно, але цей продукт потрібен, щоб видалити подряпини.

Важливо: необхідно використовувати зубну пасту без відбілюючих, гелевих або чистячих компонентів. Крім того, вам також знадобиться тканина з мікрофібри і невелика миска з теплою водою.

Для початку повністю протріть лінзи тканиною з мікрофібри. Потім видавіть на палець трохи зубної пасти розміром з горошину. Потріть це на зовнішній стороні однієї з лінз близько п'яти хвилин. Повторіть процес для іншої лінзи, після чого покладіть сонцезахисні окуляри в миску з теплою водою. Ретельно змийте залишки зубної пасти. Протріть окуляри тканиною з мікрофібри, а потім подивіться на лінзи. Ви помітите, що подряпини повністю зникли!

Джерело

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти