Як викидати старі гаманці, щоби разом з ними не зникли гроші

6 лютого 2023, 09:35
Доля старого гаманця залежатиме від того, свідком якої фінансової ситуації у вашому житті він був.
Гаманець
Як зберігати старий гаманець і чи потрібно це робити / Фото pixabay.com

Езотерики кажуть, що міняти старий гаманець на новий потрібно щороку. Але в реальності ми це робимо набагато рідше. Найчастіше це відбувається лише тоді, коли старий гаманець має вже вельми пошарпаний вигляд. Ті самі експерти з тонких планів стверджують, що існують певні правила, як правильно замінити старий гаманець на новий.

Що робити зі старим гаманцем згідно фен-шуй

Доля старого гаманця залежатиме від того, свідком якої фінансової ситуації у вашому житті він був. Якщо він пережив період безгрошів'я та невдач, то найкращий варіант його утилізувати. Якщо, навпаки, у гаманці частенько були великі суми грошей, то він може допомогти і підживити своєю енергетикою новий куплений гаманець.

Як викидати старі гаманці

Старий гаманець не можна просто так викинути у відро для сміття. Це може спричинити фінансові проблеми. Щоби не втратити грошову удачу, старий гаманець потрібно закопати в землю або спалити.

відео дня

Перед тим як відправити гаманець у землю або вогонь, з нього потрібно дістати всі гроші та витратити їх до останньої копійки, наприклад, на подарунки друзям або на пожертвування. Собі нічого не можна купувати на ці гроші. Також купюри не можна перекладати в новий гаманець.

Далі порожній гаманець потрібно обернути чорною тканиною і сказати: "Тобі спасибі за те, що вірно служив. А нужда і бідність тепер зі мною попрощаються".

Після цього гаманець можна закопати в землю подалі від будинку або ж спалити у відкритому вогні, наприклад, в каміні. Знищуючи старий гаманець, який не приніс благополуччя, обов'язково думайте про те, що разом з ним ви закопуєте в землю або спалюєте всі свої невдачі. Після ритуалу йдіть, не обертаючись.

Чи можна зберігати старі гаманці

Якщо старий гаманець допомагав досягати фінансового благополуччя, від нього позбавлятися не варто, а, навпаки, краще використовувати для залучення фінансів.

Для цього помістіть гаманець в східній стороні будинку, сховавши від чужих очей. У гаманець потрібно покласти велику купюру. Щомісяця в міру накопичення коштів її потрібно міняти на купюру більшої вартості. Проводьте ритуал лише в гарному настрої. Через рік ви побачите, що ваш достаток зріс.

До речі, зі старого прибуткового гаманця потрібно перекласти в новий все, що в ньому знаходилося: гроші, старі квитки, записки, квитанції.

Чи можна віддавати старий гаманець

Грошова енергія гаманця досить сильна, тому старий гаманець не варто дарувати кому-небудь або віддавати дітям в якості іграшки.

Разом з гаманцем ви ризикуєте віддати і позитивну енергетику, прирікаючи тим самим себе на невдачі.

Обряд для залучення грошей у новий гаманець

Гаманець буде максимально притягувати гроші, якщо в кожному його відділенні буде хоча б одна монетка або купюра. Великі купюри рекомендується розміщувати в середньому відділенні гаманця, а дрібні – по краях.

Якщо зі старого "щасливого" гаманця всі гроші переїхали в новий, потрібно додати до них ще одну купюру будь-якоївартості. Бажано, щоб вона була отримана від рідної людини.

Після цього гаманець потрібно відкрити і провести їм тричі за годинниковою стрілкою над вогнем свічки. Свічка обов'язково повинна бути новою, а запалювати її можна лише сірниками.

Після цього гаманець потрібно закрити і покласти на чисту тарілку на всю ніч. А вранці можна ним користуватися, як зазвичай. Тарілку після ритуалу ретельно вимити.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти