Як обрати ідеальні джинси без примірки: 3 лайфхаки, які підірвали TikTok

16 травня 2023, 10:42
Нехитрі маніпуляції допоможуть зрозуміти, що джинси підходять за розміром, без втовмливих походів в примірочні.
Як підібрати джинси за розміром без примірки
Як підібрати джинси за розміром без примірки / pexels.com

Джинси за розміром без примірки? Це не фантастика. Примірочні можуть перетворитися на справжнє пекло, коли часу на шопінг обмаль, а пройти повз знижки або просто модель, що сподобалася, неможливо. До того ж багато хто відчуває дискомфорт від необхідності роздягатися в публічному місці, нехай і за шторкою.

Соціальні мережі і TikTok буквально підірвали ролики про те, як визначити, чи підійдуть джинси, якщо у вас немає з собою "сантиметра", а на примірочну немає бажання або часу.

Перший спосіб дозволяє визначити, чи підійдуть вам джинси з високою посадкою. Блогер під ніком nicolefay_ вирішила випробувати на собі популярний лайфхак. Щоб визначити ідеальну посадку джинсів в талії необхідно застібнути ширінку і гудзик, і закинути штани за спину так, щоб лінія талії торкалася шиї. З'єднайте два краї між собою: якщо вони зійшлися без проблем, зазорів і дискомфорту в шиї - джинси ідеально ляжуть на талію без примірки, якщо краї не дістають - штани будуть затісні, якщо вони внахлест - ця модель вам, скоріш за все, буде велика.

відео дня
Як підібрати джинси за розміром без примірки
Як підібрати джинси за розміром без примірки / tiktok.com/@nicolefay_

Другий спосіб пропонує блогер Біллі Ньюленд. Щоб зрозуміти, що джинси підходять за розміром, потрібно застебнути штани, як і в першій пораді. Потім заведіть руку за пояс так, щоб лікоть упирався в одну сторону, і розпряміть передпліччя. Якщо між вашими пальцями і протилежною стороною ще багато простору, то джинси будуть вам завеликі, якщо навпаки, і ваша рука не поміщається, то малі. Якщо кисть проходить дуже близько від протилежного краю пояса, то така річ вам буде, ймовірно, впору.

Як підібрати джинси за розміром без примірки
Як підібрати джинси за розміром без примірки / tiktok.com/@billiexnewland

Третій спосіб визначити, чи підійдуть вам джинси без примірки, також дуже простий. Застебніть штани і прикладіть їх до себе збоку так, щоб одна частина закривала половину живота, а друга - доходила до половини попереку. Якщо цю маніпуляцію вам вдалося провернути без зусилля, то джинси добре сядуть на талії.

Як підібрати джинси за розміром без примірки
Як підібрати джинси за розміром без примірки / pexels.com

Однак посадка на талії - це ще не все. При виборі джинсів необхідно враховувати індивідуальні особливості вашої фігури: чи є у вас животик, ширину стегон та ін. Перш ніж вирушати на полювання за ідеальною парою джинсів, випробуйте всі три лайфхака на тих, які ви вже носите, щоб підібрати той, який підійде саме вашим параметрам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти