Як виглядати дорого без особливих витрат: 7 хитрих трюків, що роблять образ розкішним

5 квітня 2023, 21:37
Не важливо, скільки речей у вашому гардеробі. Головне - навчитися з розумом підходити до створення образу. І тоді ви завжди виглядатимете дорого і розкішно!
жіночі костюми
Прості модні трюки можуть вмить зробити образ дорогим / колаж instagram / likeme_store, instagram / laleli_store

Помиляються ті, хто думає, що для ефектного і вишуканого образу потрібні нечувані суми. Насправді, якщо хочете знати, як завжди шикарно виглядати, то все, що вам знадобиться, - це трохи підказок і творчий підхід.

Річ у тім, що мода – це зовсім не гонитва за кількістю речей. Якщо полиці ваших шаф переповнені, а постійно виникає відчуття, ніби вам нема чого вдягнути, тоді з вашим гардеробом точно щось не так. Ба більше: питання також не в тому, щоб зациклюватися на одязі і взутті, які ви собі не можете дозволити.

Якщо ви підійдете з розумом до підбору речей у своєму гардеробі, то зможете легко підняти свій особистий стиль на новий рівень. Адже мода - це вміння підкреслити свої сильні сторони і відкрити свою особистість!

відео дня

Сьогодні ми розповімо вам про те, як в дешевому одязі виглядати дорого – ці прості модні хитрощі допоможуть вам завжди вдало виділитися і почуватися впевнено!

Отже, як виглядати дорого без особливих витрат - 7 хитрих трюків, завдяки яким ваш наряд здаватиметься розкішним:

1. Шукайте дешеві тканини класу люкс. Не важливо, де ви купуєте одяг – в магазині або в секонд-хенді. Головне, мати "нюх" на елітні матеріали. Наприклад, орієнтуйтеся на шовк, бавовну, твід, замша або льон, і завжди будете на висоті.

2. Деталі мають значення. Що означає виглядати дорого? Це інвестувати в дорогі дрібниці, які стануть чимось на кшталт якорів у вашому образі. Зокрема, ви можете подарувати собі декілька дійсно стильних сонцезахисних окулярів, оригінальну куртку, плащ або гарні штани, які можна поєднувати з чим завгодно.

3. Туфлі з гострим носом. Для того, щоб виглядати розкішно, вам не потрібні 20 пар взуття на будь-який смак. Але пара туфель з гострим носом вмить змусять вас виглядати на мільйон. При цьому вони доречні як в повсякденному житті, так і для виходу на вечірку.

мешти
Туфлі з гострим носом виглядають дорого / instagram / obuvukraine1

4. Акцент на монохром. Щойно ви починаєте підбирати верх під низ, то відразу ж ваш наряд виглядає цілісним, а ви в ньому – вишуканою. При цьому не поспішайте вибирати яскраві барви – почніть поєднувати спокійні відтінки, і ви побачите, що цей "фокус" завжди працює на вашу користь!

5. Мінімум аксесуарів. "Дорога" жінка ніколи не носить багато прикрас. Відтепер вашим девізом має стати просте правило - "менше, але краще". Нехай у вас буде кілька вишуканих прикрас із золота, ніж багато яскравих "брязкалець", що швидко стомлюють і не надихають.

6. Заправляйте блузку. Це дуже сильний трюк, що не коштує ні копійки, але здатний на справжні дива. Все, що вам потрібно – це завжди заправляти блузку або сорочку. Це дозволить вам виглядати витончено і не хвилюватися, що ваша сорочка пом'ялася, якщо перед цим ви сиділи.

сорочка жіноча
Щоб виглядати дорого, потрібно заправляти сорочку / instagram / amani_molo

7. Змішуйте текстури. Почніть створювати контрасти - це один із сигналів того, що ви "можете собі дозволити" різні типи матеріалів і тканин. Крім того, завдяки змішуванню різних тканин ви виглядатимете легко, невимушено і розкішно!

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти