Як виглядати елегантно і дорого після 40 років: 7 розумних трюків на кожен день без зайвих витрат

15 лютого 2023, 20:15
Усі ті, хто хоче знати, як виглядати дорого, повинні засвоїти одне просте правило: вам потрібен одяг, який сидить правильно. Але не тільки!
Як виглядати елегантно і дорого після 40 років: 7 розумних трюків на кожен день без зайвих витрат
Після 40 років потрібно носити одяг, який ідеально сидить / Instagram

У житті кожної жінки після 40 років настає момент, коли вона замислюється над тим, як виглядати елегантно і жіночно. Шлях до цього не захований в гаманці – вам точно не потрібно купувати дорогі речі, щоб виглядати розкішно – набагато важливіші деталі.

Сьогодні ми розповімо вам про те, як виглядати дорого і стильно, не викидаючи на покупки цілий статок – наші прості підказки допоможуть вам навчитися виділяти головне і допоможуть уникнути поширених помилок, які часто роблять жінки від 40 років.

Зокрема, на шляху до елегантного образу ви виявите, що краще кілька вдалих елементів гардероба, ніж переповнена шафа, в якій повно одягу, що працює проти вас. Крім того, ви зрозумієте, що якщо хочете виглядати стильно, то вкрай важливо, щоб одяг сидів правильно.

відео дня

Отже, як виглядати елегантно і дорого після 40 років - 7 розумних трюків на кожен день без зайвих витрат:

1. Натуральні брови. Щоб виглядати по-справжньому елегантно, насамперед необхідно обережно підходити до макіяжу. Брови заслуговують на особливу увагу, адже вони обрамляють обличчя. Найкраще, що ви можете зробити – це зробити брови, які будуть максимально схожі на ваші "рідні".

Як виглядати елегантно і дорого після 40 років: 7 розумних трюків на кожен день без зайвих витрат
Натуральні брови допоможуть виглядати елегантно / Instagram

2. Губи. Навчіться красиво і правильно фарбувати губи, якщо хочете виглядати на всі 100%. При цьому важливо не заповнювати губи олівцем занадто сильно за межами ваших природних ліній. Вихід за лінії як правило закінчується розмитими губами, які візуально зіграють проти вас.

3. Шви. "Вбивцею" розкішного образу часто є неакуратні шви і нитки, що звисають. Коли ви вибираєте одяг, завжди дивіться на те, як він пошитий. На перший погляд, дрібниця, але через якийсь час ви помітите, що спідниця або штани втратили форму, а ви в них виглядаєте ніяк не дорого.

4. Бюстгальтер. Зовсім не важливо, який у вас розмір, але у кожної жінки може бути погана білизна. І якщо спідня білизна сидить жахливо, то навіть найдорожчий одяг, який ви одягнете зверху, буде виглядати дешево. Це важливо врахувати і при виборі трусиків - не слухайте тих, хто скаже вам, що чим вони менші, тим краще.

женская одежда
Спідня білизна має значення, якщо хочете виглядати дорого / Instagram

5. Ідеальний розмір. Усі ті, хто хоче знати, як виглядати стильно в 40 років, повинні засвоїти ще одне просте правило: вам потрібен одяг, який сидить правильно. Не бійтеся віднести свої сукні та піджаки до кравчині, щоб вона підправила їх, якщо вам потрібно.

6. Пояс. Цей хитрий трюк допоможе оживити образ і зробити його елегантним – потрібно просто додати пояс. Завдяки поясу ви маєте гарніший вигляд. Крім того, пояс додасть більше балансу безформним нарядам, а це якраз те, що вам потрібно.

7. Чорний піджак. Це чудове рішення для тих, хто хоче справити враження і виглядати дорого. Одягніть чорний піджак зі штанами в тон, щоб створити елегантний діловий образ, або з джинсами, щоб створити стильний повсякденний образ.

Як виглядати елегантно і дорого після 40 років: 7 розумних трюків на кожен день без зайвих витрат
У чорному піджаку жінка після 40 років виглядає дорого / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти