Як виглядати молодшою у 50 років: 14 простих способів, які творять справжні дива

27 жовтня 2022, 19:22
У 50 років виглядати молодо легко. Для цього не обов'язково викидати старі речі. Наші прості рекомендації допоможуть освіжити образ за лічені хвилини.
Як виглядати молодшою у 50 років: 14 простих способів, які творять справжні дива
Щоб виглядати молодшою після 50 років, треба полюбити мінімалізм / Instagram

Одяг, який ви носите, може легко змусити вас виглядати набагато старшою, ніж ви є насправді. І навіть якщо ви намагаєтеся йти в ногу з модою, від помилок не застрахований ніхто. Річ у тім, що деякі модні тенденції можуть легко додати вам зайвих років або створити враження, що ви явно перестаралися. Особливо це має значення, коли ви переступили 50-річний рубіж.

Але хороша новина полягає в тому, що модні тенденції не мають особливого значення, якщо ваша мета — зупинити час, і ви весь час думаєте про те, як в 50 років виглядати молодо і як одягатися, щоб виглядати молодшою. Її величність мода не стоїть на місці, тому потрібно орієнтуватися на речі, які освіжають образ і роблять його легким.

Думаєте, для цього потрібні особливі знання і зусилля? Нічого подібного! Ймовірно, у вашій шафі все ще є речі, які підійдуть, особливо в поєднанні з чимось сучасним. Це просто баланс між тим, що ви любите носити і загальними модними тенденціями.

відео дня

Водночас не надто серйозно сприймайте наші рекомендації. Якщо ви щасливі в тому, що носите, і ви задоволені тим, як виглядаєте, то все інше вже не має жодного значення. Але якщо ви хочете знати, як виглядати молодше своїх років, то будемо раді поділитися з вами підказками, які допоможуть вам у цьому.

Отже, як виглядати молодшою в 50 років - 14 простих способів, які творять справжні чудеса і не підведуть.

1. Відкрийте для себе нові кольори. Шанувальниці чорного може бути важко вибрати інший колір, особливо, якщо він яскравий, але це ідеальний спосіб виглядати молодше. Почніть з аксесуарів незвичайних відтінків.

2. Навчіться носити пояси. Красиві широкі і вузькі пояси навколо талії підкреслюють фігуру. Спробуйте поєднувати ремінь зі своїм одягом і найвдаліші варіації візьміть на озброєння.

3. Відмовтеся від неохайного взуття. Черевики або чоботи, в яких ви почуваєтеся незручно, працюють проти вас і змушують вас здаватися старшими і важкими внизу. Водночас акуратні ботильйони подарують вам крила.

Модне взуття осінь-зима 2020-2021
Акуратне взуття омолоджує образ / Instagram

4. Оновіть бюстгальтер. Не зберігайте стару спідню білизну, яка вже вам не підходить, нехай вона навіть буде найдорожчою. У 50 років ви просто зобов'язані подарувати собі те, що ідеально підходить вам і в чому вам комфортно.

5. Підженіть одяг під себе. Улюблені блейзери, спідниці та сукні виглядають набагато краще, якщо вони не висять на вас. А якщо в них вам тісно, то позбудьтеся від них, адже будете щоразу засмучуватися, коли не влізете в джинси або штани, з якими не хотіли прощатися.

6. Вибирайте прямі джинси. В останні роки мода на джинси переживала щось на кшталт революції, і в тренді класичні варіанти з прямими штанинами. Модні джинси дозволять вам скинути 10 років точно.

7. Менше довгих спідниць. Довгі спідниці можуть зробити образ похмурим, а це ніяк не сприяє омолодженню. Звичайно, носити занадто короткі спідниці теж не вихід, але довжина на рівні колін або трохи вище працює на вашу користь.

8. Стильні черевики. Взуття для жінок після 50 років не повинне бути банальним і нудним. Не потрібно орієнтуватися на те, в чому ходить молодь, але красиві і зручні туфлі або чобітки підкреслять вашу індивідуальність.

9. Полюбіть мінімалізм. Занадто багато прикрас можуть видати ваш вік. Замість масивного кільця з великим каменем надіньте два-три простих золотих або срібних колечка. Прості і тонкі прикраси омолоджують образ, а об'ємні намиста старять.

10. Правильно поєднуйте верх і низ. Комбінація двох або трьох предметів може мати величезне значення. Поєднуйте верх із взуттям, або низ з аксесуаром - такий фокус може візуально зробити вас стрункішою.

11. Додайте сучасні деталі. Ми не закликаємо прощатися зі своїм старим одягом. Але його можна оновити, надавши більш сучасного вигляду, і цей трюк дозволить вам виглядати набагато молодшою.

мода после 50 лет
мода после 50 лет / Instagram

12. Уникайте всього дуже модного. Мода занадто непостійна, і те, що в тренді сьогодні - завтра втратить свою актуальність. Крім того, модний одяг може легко додати зайвих років.

13. Бережіть свій власний стиль. Якщо ви життя не уявляєте без намиста, то не поспішайте від них відмовлятися, адже це родзинка вашого образу. Додайте кілька молодіжних деталей, і будете на висоті.

14. Посміхайтеся. Це найголовніше правило омолодження, адже посмішка має неймовірний омолоджувальний ефект - вона візуально робить жінку здоровою, щасливою і привабливою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти