Як виглядати стильно в 40 років: 6 розумних модних трюків, щоб стати цікавою і виразити себе

18 березня 2023, 18:08
Гардероб жінки 40 років не може складатися зі спонтанних речей, які ви купили випадково на розпродажі. Найкращий одяг - той, що вам подобається.
Як виглядати стильно в 40 років: 6 розумних модних трюків, щоб стати цікавою і виразити себе
Стильний одяг для жінок 40 років повинен сидіти правильно / Instagram

У житті кожної жінки бувають моменти, коли здається, що нічого вдягнути. Шафи переповнені одягом, а відчуття незадоволеності нікуди не дівається. Але щоб виглядати стильно щодня, зовсім не обов'язково постійно відкривати гаманець.

Важливо навчитися розбиратися в деталях. Особливо це актуально для жінок після 40 років, коли прості модні помилки можуть легко додати зайвих років або зробити образ тужливим.

Усі ми повинні навчитися природним чином знаходити те, що робить нас кращими і дозволяє відчувати себе впевненою. Безумовно, класичний одяг є основою практичного гардероба, завдяки чому вранці набагато легше і швидше збиратися. Але для того, щоб підняти свій стиль на новий рівень, потрібно трохи постаратися.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, як одягатися після 40, щоб не виглядати нудно – наші поради допоможуть вам завжди виглядати стильно і вбережуть від поширених помилок, які псують життя і настрій.

Отже, як виглядати стильно в 40 років - 6 розумних модних трюків, щоб стати цікавою і виразити себе:

1. Приведіть до ладу гардероб. Простіше кажучи, оптимізуйте його. Кілька красивих речей - це у сто разів краще, ніж переповнена шафа, в якій багато одягу, що не викликає у вас натхнення. Залиште базове: класичну чорну сукню, пару джинсів, що ідеально сидять, стильний блейзер, кілька простих футболок і сорочок нейтральних кольорів. Запам'ятайте: хороший чорний піджак врятує будь-який ваш образ і буде доречним в будь-якій ситуації.

2. Весь одяг повинен сидіти ідеально. Стильний одяг для жінок 40 років повинен сидіти правильно. Якщо якісь речі вам великі, то не соромтеся віднести їх до кравця, щоб він "підігнав" їх під вас. Усе, в чому ви відчуваєте себе незатишно, має зникнути з вашого життя. І тільки тоді, коли ваш базовий гардероб буде ідеально підходити вам, можете грати з деталями і формувати вдалі ансамблі. Ви здивуєтеся, наскільки важливо мати ідеальні штани, в яких ви виглядаєте на мільйон!

Як виглядати стильно в 40 років: 6 розумних модних трюків, щоб стати цікавою і виразити себе
Одяг після 40 років повинен сидіти ідеально / Instagram

3. Знайдіть баланс. Якщо хочете знати, як завжди виглядати красиво і стильно, то постарайтеся знайти баланс в своєму стилі. Це означає, що ви повинні одягатися відповідно до своєї фігури. Уникайте речей, які для вас недоречні. Крім того, навчіться поєднувати між собою речі: якщо спідниця коротка, то потрібен верх з довгим рукавом. Навпаки, до довгої спідниці ідеально підходить топ з бретельками. А ось білу футболку можна поєднувати з будь-яким одягом, проте особливо ефектні "дуети" виходять з чорними речами.

4. Знайдіть свій стиль. Жінка після 40 років повинна, нарешті, знайти те, що їй подобається носити. Звичайно, це справа не одного дня. Але важливим кроком може стати створення чогось на кшталт дошки настрою: не пошкодуйте час на те, щоб спокійно пограти з одягом і знайти те, що вам пасує найкраще.

5. Відмовтеся від спонтанних покупок. Гардероб жінки 40 років не може складатися зі спонтанних речей, які ви купили випадково на розпродажі. Бувають, звичайно, винятки, але найчастіше такий одяг потім самотньо висить у шафі. Ваша мета - мати одяг, який вам 100% подобається, для цього потрібно робити ефективні покупки. Станьте цілеспрямованою: складіть список того, що вам потрібно, перш ніж відправитися до магазину, а якщо в примірювальній виникає хоч якийсь сумнів - відмовтеся від покупки.

6. Чаклуйте з кольором. Як виглядати стильно і красиво в 40 років? Все просто - вийдіть за межі чорно-білої гами, яка, звичайно ж, виглядає ідеально. Не бійтеся впустити в своє життя кілька нових яскравих барв - можна почати з одного предмета одягу або навіть кольорового аксесуара, наприклад, сумки. Так поступово ви зрозумієте, як яскрава деталь може вмить "врятувати" образ і дозволить вам виглядати стильно!

Як виглядати стильно в 40 років: 6 розумних модних трюків, щоб стати цікавою і виразити себе
Гардероб жінки 40 років має включати яскраві барви / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти