Як вигнати всіх мишей з дому: три гуманних працюючих способа

18 липня 2023, 16:21оновлено 19 липня 2023, 11:12
Главред розповість, як позбутися від мишей за один раз так, що вони більше не прийдуть.
Як вигнати всіх мишей з дому
Як вигнати всіх мишей з дому / колаж: Главред, фото: скріншот

Миші в будинку - справжні шкідники. Вони набридають звуками, можуть пошкодити майно і в цілому - не надихають своєю присутністю. Однак ми знаємо, як позбутися від мишей за один раз і поділимося цими секретами. Їх головна перевага в тому, що вони гуманні.

Також ми писали про 7 популярних міфів у кулінарії: "кухонні" омани, у які ви вірили.

Як вигнати всіх мишей з дому - простий спосіб

Для того, щоб найбільш просто і приємно позбутися від мишей - знадобиться всього лише настоянка перцевої м'яти, ефірне масло м'яти і ватяні диски.

відео дня

Ватяні диски в досить великій кількості необхідно змочити в суміші цих двох інгредієнтів і розкласти по дому там, де ви помічали присутність мишей. Запах м'яти ці істоти не зможуть винести і підуть.

Як позбутися від мишей за допомогою солі

Спосіб за допомогою солі трохи схожий на той, що ми описали вище. Однак замість ватних дисків необхідно використовувати маленькі ємності з сіллю і в них налити суміш масла з настоянкою. Сіль збереже аромат довше, ніж ватяні диски і відлякає мишей.

Як позбутися від мишей гуманним способом - кіт в допомогу

Існує величезна кількість способів позбутися від мишей, які не відрізняються особливою гуманністю. Однак такі способи підходять не всім. Одним з гуманних способів є котяча шерсть. Необхідно всього лише зібрати шерсть свого кота і скласти її в консервну банку, а потім підпалити і трохи почекати, після чого загасити. Баночку з шерстю, яка згоріла не до кінця необхідно поставити туди, де ви бачили мишей. Для маленьких істот запах котячої шерсті - поганий знак, вони від нього йдуть.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти