Яка помада підходить після 40: названо 2 відтінки, які омолоджують

20 липня 2023, 05:00оновлено 23 липня 2023, 17:40
У матеріалі ви дізнаєтеся про те, як підібрати помаду під колір волосся, очі, тип шкіри і вік.
жінка, макіяж, помада
Яка помада підходить після 40 років / Колаж: Главред, фото: pexels.com

Кожна жінка хоче бути справжньою красунею і вік не повинен ставати перешкодою. Однак на нього варто звертати увагу, адже з роками макіяж змінюється. Це стосується і губної помади. Багато хто задається питанням, яка помада освіжає і омолоджує.

Найчастіше зміни в макіяжі відчуваються після того, як вік жінки перестрибує позначку 40. Ми розібралися з цим питанням і дізналися, як визначити свій колір помади.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо вам прочитати такий: Колір помади для жінок після 50: візажист назвала 5 відтінків помади, які старять.

відео дня

Як підібрати помаду під колір волосся

Багато хто не вміє підбирати помаду, але це досить важливе питання, яке може як зіпсувати, так і виправити весь макіяж. При виборі помади потрібно звертати увагу навіть на колір волосся.

Брюнеткам найкраще підходять рубінові, червоні і винні відтінки помади.

Платиновим блондинкам - холодні рожеві відтінки, а теплому медовому блонду - персикові, червоні і рожеві відтінки з золотистими нотками.

Русяве волосся відмінно поєднуються з червоною, рожевою і винної помадою. Також відмінним варіантом стануть нюдові відтінки.

А ось для рудоволосих жінок відмінно підійдуть пастельні тони, не надто яскраві рожеві, персикові і помаранчеві відтінки. Також не варто забувати і про бордову помаду.

Під що вибрати помаду після 40

Якщо ви переживаєте, що вибрати помаду під колір волосся не вийде, то можна підібрати помаду підтон шкіри. Тон помади не повинен конфліктувати з підтоном шкіри. Визначити підтон можна по відтінку вен, що проступають крізь шкіру на зап'ясті: з синім відтінком - холодний підтон, з зеленуватим - теплий.

Для холодного підтону підійдуть такі відтінки: сливовий, Фуксія, колір ожини. Краще уникати червоного і відтінків з вкрапленням оранжевого.

Для теплого підтону ідеальним буде поєднання з помадою з золотистими шимерними частинками.

Як підібрати помаду під колір очей:

1. Карі очі. Найкраще використовувати червоні, коричневі, бордові і фіолетові відтінки. Спробувати також можна і ніжно-рожеві.

2. Зелені очі. Відмінним варіантом стане рубінова або теракотова помада.

3. Блакитні очі. Вам підійдуть відтінки рожевого, а також червона помада.

4. Сірі очі. Ви можете спробувати сливові і нюдові відтінки помади, вони підкреслять ваші очі.

жінка, макіяж, помада
Яка помада підходить після 40 років / фото: pixabay.com

Яка помада підходить після 40

Багато з віком задаються питанням, який колір помади робить молодшим. І правильно роблять. Адже з роками обсяг губ зменшується і потрібно правильно підбирати засоби для макіяжу, щоб колір помади не старив жінку.

Давайте ж дізнаємося, який колір помади після 40 років найкраще підійде жінці.

Якщо юним дівчатам підходять яскраві помади з насиченими відтінками, то після 40 років такі засоби будуть лише підкреслювати зморшки. У такому віці краще вибирати помаду для губ з витонченим сатиновим фінішем або ефектом вологого блиску.

Відмінним варіантом стане використання нюдового тону і відтінку запиленої троянди. Ці відтінки дійсно омолоджують і освіжають.

Однак краще відмовитися від темних відтінків - насиченого бордового і сливового. Вони будуть підкреслювати синяву під очима і візуально зменшать обсяг губ.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти