Яка ви мама для свого малюка: точний і простий психологічний тест по картинці

15 березня 2023, 14:41оновлено 7 квітня 2023, 14:35
Вам необхідно вибрати одну з вподобаних фігур. Головне робити все інтуїтивно та швидко.
Яка ви мама для свого малюка: точний і простий психологічний тест по картинці
Простий психологічний тест на те яка ви мама / фото ua.depositphotos.com

Жінка, у якої є дитина, точно хоче стати для свого малюка найкращою мамою в світі. Адже так приємно чути від дочки або сина слова любові і те, наскільки вони раді, що ви їх мама.

Однак далеко не кожній жінці вдається знайти правильний підхід до свого малюка. Іноді їм просто не вдається усвідомити свої дії і помилки. А це серйозно може нашкодити дитині.

Ми вирішили допомогти вам розібратися. Тепер ви можете самі дізнатися, яка ж ви мама для своєї дитини насправді. Ми пропонуємо пройти вам простий психологічний тест. Вам варто вибрати фігуру, яка найбільше буде до душі. Головне особливо не замислюватися і робити все інтуїтивно.

тест по картинці
Простий тест по картинці - яка ви мама / Главред

Коло

Якщо вам найбільше подобається фігура коло, то вас точно можна назвати турботливою мамою, яка хоче дати своїй дитині все найкраще. При цьому ви вміло користуєтеся своїм авторитетом і можете вчасно придушити якісь сімейні сутички. Ви не скупі на поради і завжди їх роздаєте. Однак ви можете надмірно опікати свого малюка, що надалі може негативно позначитися на ваших стосунках з дитиною.

Трикутник

Ви мама, для якої у світі не існує дітей краще, ніж ваші власні. Ви весь час готові розхвалювати таланти своїх малюків і будете робити все, щоб їх оцінили по достоїнству в будь-яких сферах діяльності. Багато хто може вважати вас нав'язливою через такі постійні розмови. Однак насправді ви дуже стійка, ніжна і любляча мама.

Ромб

Ви та мама, яка постійно в справах. Навіть за сніданком ви можете не відриватися від роботи. Часом ви ставите цю свою частину життя вище решти. Діти розуміють, що ви заробляєте гроші і хочете кращого для них, але їм іноді хочеться, щоб ви просто побули їх мамою, а не бізнесвумен. Вам варто частіше звертати увагу на особисті проблеми і емоційний стан своїх дітей.

Квадрат

Ви жінка, яка намагається бути ідеальною у всьому. Ідеальна дружина, ідеальна мама, ідеальний співробітник, ідеальна господиня – інакше ви просто не можете уявити. Ви як вічний двигун, який ніколи не скаржиться на своє життя. Вам вдається правильно розподіляти свій час і знаходити його для якісного проведення часу зі своїми дітьми.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти