Які брови омолоджують після 40 років: прості трюки для результату, який надихне

4 листопада 2022, 22:01оновлено 18 листопада 2022, 00:08
Форма брів має значення, особливо, якщо ви хочете здаватися візуально молодшою. При цьому вони повинні бути густими, як модні брови 2023.
Які брови омолоджують після 40 років: прості трюки для результату, який надихне
Модні брови 2023 омолоджують / Instagram

Час вищипаних брів закінчився. Принаймні, для тих жінок, які з гордістю відрощують густі брови. Ця тенденція буде актуальною і наступного року, тому не чіпайте кожну волосинку, що "вийшла за рамки". Модні брови 2023 точно будуть густими і пишними.

Можна надати бровам різну форму, від прямої до незграбної та округлої. Добре доглянуті брови - це те, до чого потрібно прагнути, але в гонитві за ідеалом не варто заходити занадто далеко. Важливо не ігнорувати природну форму брів - вона підходить нам найкраще, адже її придумала сама природа! Особливо це потрібно враховувати, якщо ви переступили поріг у 40 років і хочете здаватися візуально молодшою.

Які брови омолоджують після 40 років

Густі брови зараз в моді. Тільки мова йде не про густі варіанти в стилі романтичних 80-х, а про натуральні і доглянуті густі брови. Перевага таких брів в тому, що вони роблять жінку після 40 років молодшою.

відео дня

Які брови старять жінку

Тонкі брови швидко створюють доглянутий вигляд, але підкреслюють дугу, яку утворює кістка прямо під бровами. З віком ця кістка часто стає більш вираженою. Тонкі брови ще більше підкреслюють цю кістку. Візуально це не додає плюсів жінці - створюється враження чогось неприродного, а це дуже сильно старить.

Які брови вважаються найкрасивішими

Не має значення, яку форму брів ви оберете, головне, щоб вона була максимально наближеною до вашої "рідної". А далі потрібно постаратися надати бровам доглянутий вигляд - тільки не плутайте його з ідеальним, немов під трафарет.

Які брови омолоджують після 40 років: прості трюки для результату, який надихне
Ідеальна форма брів - "рідна" / Instagram

Після того, як ви "намалювали" бажану форму, заповніть брови темними тінями і або олівцем. Так, ваша мета - природні густі брови, але якщо лінія брів не рівна, а місцями вони нерівномірно просвічуються, то це працює проти вас. Нанесіть невелику кількість тіней на пензлик, і "наповніть" брови кольором, або використовуйте для цього спеціальний олівець. Крім того, щоб брови стали красивими, їх потрібно розчесати вгору маленькою щіточкою і зафіксувати.

Крім тіней і олівця для брів, можете взяти на озброєння спеціальну підводку для брів - вона виглядає як своєрідна ручка і дозволяє працювати дуже акуратно і точно.

Як зробити брови густішими - прості трюки

Якщо до цього під впливом чиїхось порад, модних трендів або просто часу ваші брови стали занадто тонкими, то засмучуватися не варто: зробити модні брови 2023 ви зможете в домашніх умовах.

Які брови омолоджують після 40 років: прості трюки для результату, який надихне
Зробити модні брови 2023 можна в домашніх умовах / Instagram

1. Для початку припиніть щипати брови. Не чіпайте їх принаймні кілька місяців, а може і більше. Подивіться, що відбувається - цілком можливо, щось несподівано відросте. Але наберіться терпіння, дайте цим волосинам час.

2. Почніть балувати свої брови касторовою олією - вона сприяє росту волосся. Постарайтеся щовечора наносити касторове масло на брови за допомогою чистого пензлика або ватної палички, і через деякий час побачите результат, який вас порадує і надихне.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти