Які джинси носити після 50 років: 5 простих правил, які допоможуть вибрати ідеальну модель

16 листопада 2022, 07:45
Жінка після 50 років не повинна поспішати викидати джинси зі своєї шафи. Наші поради допоможуть легко зорієнтуватися і підібрати модель для шикарного образу.
Які джинси носити після 50 років: 5 простих правил, які допоможуть вибрати ідеальну модель
Джинси для жінок після 50 років мають бути темними / Instagram

Коли потрібно припиняти носити джинси? Якщо ви думаєте, що такий момент у вашому житті колись настане, то ви глибоко помиляєтеся. Насправді, джинси після 50 років настільки ж доречні, як і в будь-якому іншому віці. Інша справа, що не всі моделі працюватимуть на вашу користь.

Звичайно, жінка в 50 років змінюється, і цілком природним є бажання переглянути свій гардероб і змінити стиль. Але поспішати прощатися з джинсами не варто.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які джинси підходять жінкам після 50 років. Наші прості рекомендації допоможуть вам відкинути все зайве і побачити те, що підніме ваш стиль на новий рівень і дозволить виглядати свіжою, елегантною та почуватися легко.

відео дня

Які джинси носити після 50 років - 5 простих правил, які повинні знати всі

Є джинсові речі, які жінка після 50 років повинна викинути - це шорти, короткі джинсові спідниці і сукні, які надмірно омолоджують і викликають лише здивовані погляди навколо. Все це потрібно залишити в минулому. Ці 5 правил допоможуть вам підібрати джинси, в яких ви виглядатимете чудово.

1. Талія має значення

Якщо хочете знати, як виглядати просто і стильно після 50 років, то зверніть увагу на одне правило: завжди вибирайте прямі джинси зі звичайною талією (кілька сантиметрів нижче пупка) і класичного кольору.

Гардероб жінки після 50 років може також включати знамениті джинси мом, джинси-бойфренди і джинси з розкльошеними штанинами. Для тих, у кого від природи хлоп'яча фігура, ідеальними в цьому віці будуть вузькі джинси, але це швидше виняток з правил.

Які джинси носити після 50 років: 5 простих правил, які допоможуть вибрати ідеальну модель
Джинси для жінок після 50 років / Instagram

2. Чим темніші джинси, тим краще

Джинси для жінок після 50 років повинні бути темними - це безпрограшний варіант, особливо на осінь і зиму. Хоча для теплої пори, звичайно ж, можете сміливо вибирати моделі пастельних відтінків.

Так ось, джинси темних відтінків роблять фігуру бездоганною. Крім того, темна джинсова тканина необхідна для маскування області стегон, а також візуально робить фігуру стрункою.

Джинси після 50 років можуть бути не тільки темними. Також ви можете носити моделі світліших відтінків. Головне, уникати специфічних варіантів: дуже світлі відтінки біля задніх кишень або світліша центральна частина, яка повинна робити ноги стрункими, ніколи не додають образу шику.

3. Правильне поєднання

Вкрай важливо і те, з чим ви носите джинси. Чим більш класичний верх, тим шикарніший ваш образ. Жакет, хороша блуза або смугастий светр в дуеті з джинсами - це завжди вдалий і стильний образ на виході.

Які джинси носити після 50 років: 5 простих правил, які допоможуть вибрати ідеальну модель
Джинси для жінок після 50 років / Instagram

4. Уникайте крайнощів

Занадто довгі і занадто вузькі внизу джинси підкреслюють те, що в елегантному віці підкреслювати не варто. Віддавайте перевагу помірно вузькій моделі, а не суперобтислій. А якщо у вас красиві, тонкі та довгі ноги, тоді вибирайте модель, трохи укорочену і навіть розкльошену.

5. Запасний варіант

Після того, як ви знайшли для себе найкращі джинси, в яких ви виглядаєте чудово, підготуйте собі додаткову пару, яка на розмір більша за ваш звичайний розмір. Такі джинси стануть для вас знахідкою в ті дні, коли ви захочете тепло вдягнутися і гарненько поїсти. Пам'ятайте: одяг повинен підходити вам, ви не зобов'язані підходити під одяг!

Які джинси не можна носити після 50 років:

  • Рвані джинси
  • Дуже вузькі джинси
  • Джинси в стилі оверсайз
  • Джинси із заниженою талією

У будь-якому випадку, пам'ятайте, що найкращі джинси для вас - це ті, в яких ви відчуваєте себе найбільш комфортно і впевнено.


Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти