Які каші можна не варити, а залити окропом: три популярних крупи

10 травня 2023, 16:54
4369
У новому матеріалі про каші без варіння - користь і шкода, ви можете дізнатися про те, чим шкідливі каші швидкого приготування і яка крупа корисна в сирому вигляді.
Які каші можна не варити, а залити окропом
Які каші можна не варити, а залити окропом / колаж: Главред, фото: Pexels

Життя в сучасному світі диктує свої правила і володіє швидким плином часу, якого часто не вистачає на те, щоб вчасно приготувати їжу. Сьогодні ми розповімо, які каші можна не варити, а залити окропом і до чого це може привести.

Чи можна їсти сирі крупи - відповідь на популярне питання

Більшість чули про сироїдів, які не піддають продукти термічній обробці. Частково в цьому є причина. Стало відомо, що сирі крупи, наприклад, гречка і пшоно - можуть бути корисніше ніж варені.

Гречана крупа, яку позбавили термічної обробки, може повною мірою зберігати всі корисні речовини і мікроелементи, яких насправді дуже багато втрачається під час приготування.

відео дня

Також, наприклад, пшоно - це крупа, яка не містить глютен, а значить вживати її можна не тільки вареною, але і сирою.

Каші без варіння: користь і шкода - до чого призводить продукт швидкого приготування

Технологія та виробництво розвиваються, тим самим винаходячи все більше і більше продуктів. Деякими з них стали каші швидкого приготування, які можна не варити, а за інструкцією залити окропом. У чому ж секрет цих каш. Все досить просто. Вміст упаковки з назвою каші швидкого приготування - це ніщо інше, як перемелені зерна крупи. Така каша не є корисною, вся справа в тому, що під час помолу втрачаються корисні властивості. Така крупа може наситити, проте дуже ненадовго, до того ж - вона здатна підвищувати рівень глюкози.

Які каші можна просто залити окропом - на швидку руку

Також серед усіх круп є ті, які можна приготувати просто замочуванням у гарячій воді. Особливо цей спосіб став актуальним в час війни або сильної зайнятості

Серед популярних круп, які не потребують варення - виявилися: гречка (можна заливати холодною водою), кускус (потрібно заливати окропом), Геркулес (незважаючи на вказівки на упаковці про необхідність варіння, можна на 15 хвилин залити окропом).

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти