Які компліменти не можна говорити жінці: 7 небезпечних фраз

19 квітня 2023, 11:25
3127
Іноді навіть хороший комплімент, але сказаний не від душі - може бути помилкою і викликати негативну реакцію.
Пара_відносини
Компліменти-важлива частина спілкування, але є ньюанс / УНІАН

Компліменти прекрасні. Ми всі хочемо, щоб нам сказали більше компліментів. Вони змушують оратора відчувати себе добрим і доброзичливим, а одержувачу дають відчуття тепла і вдячності.

По правді кажучи, компліменти складні. Вони можуть бути чудовими, але при компліменті жінці потрібно пам'ятати багато про що. Знання того, які компліменти не можна робити дівчині найкращим чином, показує їй, що ви дбаєте про неї. Роблячи компліменти дамі, слід уникати деяких речей. Ось деякі з них.

Які компліменти не варто говорити?

відео дня

1. Не робіть компліментів з будь-якої причини, якщо у вас немає бажання

З точки зору етикету, мало що може бути гірше, ніж комплімент, зроблений тільки заради того, щоб зробити комплімент. Компліменти не повинні бути одноразовими або "для галочки". Вони повинні бути щирими, і вони повинні мати зміст і основу.

Якщо ви хочете зробити комплімент дамі, але не можете придумати, за що її похвалити, постарайтеся трохи старанніше, тому що у неї, швидше за все, безліч чудових якостей. Але якщо ви цього не відчуваєте, то краще відмовтеся від компліментів. Не переслідуйте поспішно зроблений комплімент, який ви не маєте на увазі. Фальшивий комплімент набагато гірший, ніж відсутність компліменту.

2. Не нав'язуйте свої компліменти жодній жінці

Можливо, ви захочете зробити жінці комплімент, але вона може не захотіти його чути. Це її бажання, і так має бути. Більшість чоловіків мають найкращі наміри, коли справа доходить до компліментів. Добрі наміри важливі. Але пам'ятайте, справа не в намірі, а у впливі. Ваш комплімент може бути вдумливим, добрим і від душі. Але при всьому при тому це все одно може не радувати даму. Можливо, це не те, що вона хоче почути. Це може змусити її відчувати тиск, залякування або навіть страх.

3. Не робіть компліментів її зовнішності

Якщо, звичайно, ви давно не бачилися. Всім подобається, коли їх цінують за зовнішність, але це не те, за що жінки хочуть, щоб їх цінували найбільше. Цілком нормально робити компліменти дівчині з приводу її зовнішності, але тільки якщо вам комфортно один з одним. В іншому випадку коментарі щодо її зовнішності виглядають поверхнево і змушують жінок підозрювати ваші наміри.

4. Не робіть компліментів жодній частині її тіла

Навіть якщо вам сподобалися її очі. Знову ж таки, якщо ви деякий час не були разом, буде гірше, якщо ви зосередитесь на певних частинах тіла, оскільки ці ділянки зазвичай нелегко змінити. Дисморфія тіла є поширеним і серйозним захворюванням, і вона завжди пов'язане з анатомічними стандартами жіночого тіла. Ваш коментар може погіршити проблему.

5. Ніколи не робіть компліментів її віку

Це дає жінкам відчуття грози, що насувається. Це також означає, що їй доведеться залишатися молодою, щоб отримати вашу любов.

6. Не давайте поради, замасковані під компліменти

Сказати жінці: "Ти така гарна, коли носиш червоне" або "Ти така гарна, коли посміхаєшся" — це не комплімент. Цілком очевидно, що це маніпулятивні підштовхування, щоб вона відповідала вашим потребам.

7. Не кажіть їй, що вона не така, як інші дівчата

Бути несхожою на інших дівчат - це не комплімент. Це здається нещирим і змушує жінку відчувати тиск, щоб вона не захоплювалася звичайними речами, які очікуються від дівчаток. Ну і що, якщо вона теж любить спорт?

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти