Які зачіски не подобаються чоловікам: 7 популярних варіантів, від яких треба "тікати"

31 жовтня 2022, 22:35оновлено 1 листопада 2022, 09:24
Не всі чоловіки обожнюють тонути в довгому жіночому волоссі. Незрозумілі зачіски теж відштовхують чоловіків. Але не тільки!
Які зачіски не подобаються чоловікам: 7 популярних варіантів, від яких треба 'тікати'
Жіночі зачіски, які не подобаються чоловікам / Instagram

Чоловіки візуалізатори, і вони звертають увагу на різні деталі, в тому числі і на зачіску жінки і її силует. І є зачіски, які чоловікам просто не подобаються.

Якщо ви запитаєте у свого чоловіка, що він думає про вашу зачіску, а він відповідатиме без ентузіазму або почне довго думати, що сказати, щоб не зіпсувати відносини, то це ще ні про що не говорить. Звичайно, його думка може мати значення, але найголовніше те, наскільки ви впевнені в собі і чи подобається вам той варіант бобу, який вам порадили в салоні краси.

Проте, якщо вам цікаво знати, що думає чоловік про вашу стрижку, то необов'язково ставити його в незручну ситуацію своїми розпитуваннями. У нашій добірці ви дізнаєтеся, які зачіски не подобаються чоловікам - ці 7 варіантів потрібно всіляко уникати, якщо не хочете, щоб уникали вас.

відео дня

Отже, жіночі зачіски, які не подобаються чоловікам - 7 варіантів, від яких варто відмовитися.

1. Недбалі зачіски. Іноді жінки банально не приділяють уваги волоссю – прокинулися, щось незрозуміле закрутили на голові і пішли у своїх справах. Така незрозуміла зачіска дратує чоловіків.

Які зачіски не подобаються чоловікам: 7 популярних варіантів, від яких треба 'тікати'
Недбалі зачіски не подобаються чоловікам / Instagram

2. Занадто довге волосся. Не всі чоловіки обожнюють тонути в довгому жіночому волоссі. А якщо і люблять, то тільки в чистому. Тому не варто сподіватися на гарні компліменти, якщо ваше довге волосся щодня не сяє так, як в рекламі хорошого шампуню.

3. Кучері. Якщо у вас від природи немає густого кучерявого волосся, то не робіть таку зачіску. Ніхто не каже, що чоловікам не подобаються локони, але лише тоді, коли вони природні.

Які зачіски не подобаються чоловікам: 7 популярних варіантів, від яких треба 'тікати'
Кучері не подобаються чоловікам / Instagram

4. Складні зачіски. Чоловіки не в захваті від складних конструкцій на голові, тому не варто щодня створювати на голові шедевр. Шикарні зачіски доречні тільки на якесь свято.

5. Зачіски з ефектом мокрого волосся. Якщо ви не засмагаєте на березі моря, то знайте, що укладання "мокре волосся" відштовхує чоловіків. Вони бачать брудне волосся, а не гарну зачіску, тому можна легко опинитися в неприємному положенні.

6. Зачіски з виголеною скронею. Останнім часом на вершині моди опинилися жіночі стрижки з виголеною скронею і потилицею, зокрема, знаменита піксі. Але така стрижка вмить робить жінку візуально грубою і жорсткою, а це не те, що хоче бачити в жінці чоловік.

Які зачіски не подобаються чоловікам: 7 популярних варіантів, від яких треба 'тікати'
Зачіски з оголеною скронею не подобаються чоловікам / Instagram

7. Африканські коси. Чоловіки вважають, що ця зачіска – всього лише спроба привернути увагу. Звичайно, коси роблять жінку яскравою і оригінальною, але чоловіки від такої краси не в захваті.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти