Які звички несуть небезпеку в будинок і біду

13 січня 2022, 21:55оновлено 13 січня 2022, 23:25
Щоб в будинку була гармонія та затишок, не варто здійснювати такі вчинки.
будинок
Небезпечні прикмети в будинку / pixabay

У кожної людини є своя енергетика, яка може в мить зруйнуватися. Фахівці назвали кілька звичок та речей, які віщують небезпеку.

Якщо у ваш будинок випадково залетів птах, то варто чекати біди. Але, виганяти категорично не можна. Варто відкрити вікна та почекати, коли вона покине будинок.

Щоб не втратити всю удачу, не варто викидати речі померлого родича до похорону. Інакше можна залучити небезпеку.

Не можна допускати, щоб у вашому домі зупинився годинник. Краще заздалегідь поміняти батарейки або викинути несправні. В іншому випадки будинок чекає біда, яка пов'язана з фінансовими витратами. За повір'ями, вони попереджають про наближення небезпеки та навіть смерті.

Не приймайте в подарунок ножі та ножиці. Якщо вам вирішили піднести такий презент, краще дайте пару купюр за нього, таким чином ви "купите" та конфлікти і сварки в будинок не проникнуть.

Якщо вам вранці зустрілася ворона, яка сильно каркала, чекайте невдач. Це звичка, яка може накликати проблеми зі здоров'ям.

Ви звикли викидати сміття разом з хлібом? Цього робити не можна, кажуть експерти. Хліб слід поламати та віддати птахам. Така звичка принесе вам фінанси, а викинутий хліб тільки проблеми.

Звичка одягати речі навиворіт та поспішати може вам принести сварки. За словами фахівців, потрібно приколоти щасливу шпильку, тоді негатив обійде вас стороною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти