Які звички у мільйонерів: 5 простих кроків на шляху до багатства

19 серпня 2023, 14:10
785
Мільйонери можуть довгий час відмовляти собі в задоволеннях.
У мільйонерів є свої звички
У мільйонерів є свої звички / Колаж Главред, Фото Pixabay

Ви коли-небудь замислювалися, що допомагає мільйонерам залишатися зосередженими і досягати кращих результатів? Виявляється, що все починається з прищеплення хороших звичок у повсякденному житті.

Від раннього пробудження і поділу свого дня на періоди часу, щоб залишатися максимально продуктивним, до вправ і здорового харчування - ці прості процедури мільйонерів, таких як Білл Гейтс, Ілон Маск і Опра Вінфрі, можуть допомогти вам досягти вершини успіху і стати схожими на них.

Отже, які звички мають багаті люди?

відео дня

1. Вони завзяті читачі

Президент Гаррі Трумен одного разу сказав: "Не всі читачі — лідери, але всі лідери — читачі". Яке хобі у багатих людей? Однією з причин того, що мільйонери стають мільйонерами, є їх постійне бажання вчитися. Для них книги та біографії лідерів набагато важливіші, ніж останні реаліті-шоу або ті, кого вигнали з чергового шоу. Коли у них є вільний час, вони використовують його з розумом — для читання.

2. Вони розуміють відстрочене задоволення

Мільйонери проводять більшу частину свого життя, жертвуючи тимчасовими задоволеннями заради довгострокового успіху. У них немає проблем із придбанням старого вживаного автомобіля, проживанням у скромному районі та носінням недорогого одягу. Вони не піклуються про те, щоб не відставати від більш успішного сусіда.

Ці рішення дозволяють їм робити такі речі, як заощадження на пенсію та Університет, а також накопичувати великий перший внесок на будинок своєї мрії. Вони розуміють, що миттєве задоволення - це весело, але відкладене задоволення набагато краще. Сьогоднішні жертви налаштовують їх на завтрашній успіх.

3. Вони уникають боргів

Один з найбільших міфів полягає в тому, що середні мільйонери розглядають "борг як інструмент". Неправда. Якщо вони хочуть чогось, чого вони не можуть собі дозволити, вони відкладають гроші і платять за це пізніше.

Будьте впевнені у своїй пенсії. Знайдіть професійного інвестора у вашому регіоні вже сьогодні.

Платежі за автомобіль, студентські кредити, плани фінансування готівкою — це просто не входить в їх словниковий запас. Ось чому вони виграють грошима. Вони нічого не винні банку, тому кожен долар, який вони заробляють, залишається з ними, щоб витрачати, зберігати та віддавати!

Борг - найбільша перешкода на шляху до багатства. Ми говоримо це всім. Вам потрібно уникати його, як чуми.

4. Вони вірять у бюджет

Ваш бюджет - це ваш план. І ви не можете побудувати мільйон доларів без плану. Успіх - це не випадковість. Ви відповідаєте за власне накопичення багатства.

Ви не можете побудувати мільйон доларів без плану.

Так само, як ви будуєте будинок, починаючи з фундаменту, ви будуєте багатство, починаючи з основ бюджетування. І тоді ви продовжуєте слідувати за ними. Коли ви заробляєте багато грошей, ви не перестаєте ними керувати, правда?

Що роблять багаті люди щодня? Середньостатистичні мільйонери мають звичку складати бюджет щомісяця. Вони знають, що приходить і що йде з їхніх банківських рахунків. Якщо ви пам'ятаєте лише одне, воно має бути таким: складання бюджету — це ключ до перемоги з грошима.

5. Вони дають

Звичайно, деякі багаті люди можуть бути егоїстичними — як і всі інші. Але мільйонери, які живуть далі по вулиці, про багатство яких ви навіть не підозрюєте, є одними з найщедріших людей, яких ви коли-небудь зустрічали. Вони наполегливо працюють, економлять і поважають здатність інших робити те саме.

Будь то десятина в церкві, пожертвування на благодійність або просто пожертвування друзям і родині, ці люди щедрі духом. Вони розуміють, що найважливіше, що ви можете зробити з багатством, — це допомогти іншим.

Саме тому вони продовжують нарощувати своє багатство. Вони розуміють, що не зможуть взяти його з собою, коли помруть. Замість того, щоб витрачати все на новітні іграшки, вони вважають за краще залишити спадщину людям, які для них найбільше значать.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти