Які продукти найкраще допомагають наростити м'язи - пояснення ендокринолога

3 вересня 2021, 04:44
216
Якщо мета людини - швидкий набір м'язової маси, то не слід посилено налягати на один-два продукти. Саме так каже ендокринолог Тетяна Бочарова.
М'язи
Які продукти найкраще допомагають наростити м'язи-пояснення медика / ua.depositphotos.com

Є як мінімум три продукти, які найкраще допомагають нарощувати м'язову масу. Про це заявила відомий ендокринолог-дієтолог Тетяна Бочарова, повідомляє РИА Новости.

"Якщо ваша мета - набір м'язової маси, то не слід посилено налягати на один-два продукти: важливо, щоб в меню були різні продукти, з неоднаковим співвідношенням амінокислот. Тоді Ви отримаєте максимум поживних речовин", - сказав він.

Перший продукт, на думку Тетяни Бочарової, яловичина − вона містить 22 грами білка, а також креатин. Дана амінокислота постачає м'язи киснем і підвищує витривалість. Як самостійну добавку креатин використовують професійні бодібілдери.

відео дня

Другий-куряча грудка, в якій близько 110 калорій на 100 грамів продукту і при цьому вміст білка дорівнює 23 грамам. Куряче м'ясо добре засвоюється, містить вітаміни групи B, крім того, у відварному вигляді воно корисно навіть при проблемах з травленням.

Третій-яйця: в них 13 грамів білка, цинк, який допомагає м'язам рости. І амінокислота лейцин - вона знижує швидкість розпаду білка.

читайте такожДієтолог назвала продукти, які допомагають зміцнити м'язи

Нагадаємо, раніше медики говорили, що для росту м'язів просто необхідний білок - амінокислоти, які надходять з їжею, стають будівельним матеріалом для нових м'язових клітин.

І лікарі назвали відразу сім білкових продуктів, які допомагають м'язам рости.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти