Які речі залучать гроші і щастя в будинок цієї весни: що потрібно купити вже зараз

19 лютого 2022, 09:43
Ці речі допоможуть залучити удачу і позбутися від поганої енергетики цієї весни.
будинок, весна
Як залучити удачу навесні / pixabay

Кожен з нас мріє про щасливе життя в новому будинку. Багато хто купує обереги, щоб залучити удачу і здоров'я.

Важливо знати, що не всі предмети в будинку, які ви вважаєте оберегом, здатні принести вам удачу. Експерти радять правильно вибирати речі для дому, щоб вони принесли вам потрібний результат.

Дізнайтеся, які прості речі здатні принести грошовий прибуток, щастя і успіх.

Дивно, але часник практично одне з найпотужніших оберегів. Щоб позбутися від сварок і бід, варто повісити часник в кутку вхідних дверей. Хто живе в приватному будинку, варто повісити кілька головок часнику на горищі.

Залучити удачу в будинок та багатство можна за допомогою меду. Цей продукт повинен бути у кожного. Присутність в будинку меду може чудовим чином відбитися на вашій родині. Не можна допускати, щоб мед зацукрувався. Він повинен бути завжди свіжим, тоді чекати фінансовий прибуток і достаток.

На кожній кухні повинні бути яблука. Це унікальний фрукт, який приносить в будинок достаток. Плоди повинні бути обов'язково стиглими. Щоб дізнатися енергетику будинку, варто залишити три яблука на столі на ніч. Якщо вранці одне з них зіпсувалося, варто негайно очистити будинок від негативу.

Потужним оберегом в будинку вважають звичайне господарське мило. Шматочки варто розкласти під порогом і в темних кутах вашого будинку. Тоді в ваш будинок не проникне хвороба і заздрість. Пам'ятайте, мило має бути без ароматизаторів, тільки натуральне. Ще краще, якщо ви його зварите самі.

У кожному будинку є дзеркало. Ось тільки квадратні і з різними візерунками вішати категорично не можна. Як відзначають фахівці, воно повинно бути виключно кругле. Ніколи не з'ясовуйте біля дзеркала відносини і не сваріться. Інакше скандали та хвороби триватимуть в будинку ще дуже довго. Дзеркала накопичують всю важку енергетику, від якої важко позбутися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти