Які запахи приваблюють чоловіків у жінках: що зведе його з розуму

28 лютого 2023, 11:54оновлено 28 лютого 2023, 13:18
Чоловіки можуть віддавати перевагу як солодким, так і мускусним ароматам. Однак вони також шанувальники природних запахів тіла.
Духи, як наносити духи щоб запах тримався довше
Які запахи збуджують чоловіка? / ua.depositphotos.com

Всі жінки народжуються привабливими, і сперечатися про це марно. Посмішка жінки може освітлити кімнату, її атмосфера може змінити настрій оточуючих, а її тремтячий голос може змусити метелика в животі у джентльмена оселитися. Особистість жінки - одна з головних причин, чому чоловіки закохуються в неї, і вона зігріває їхні серця. Але якщо ви хочете підкреслити свою присутність і привабливість, парфуми повинні стати вашим другом номер один.

Ароматний парфум важливий не тільки для привернення уваги чоловіка, але і для підвищення вашої впевненості в собі. Тим не менш, варто спочатку дізнатися, які парфуми вам підходять, щоб ви могли максимізувати їх силу. Парфуми можуть підкреслити красу жінки, а їх аромат миттєво підніме настрій кому завгодно.

Главред вирішив з'ясувати, який запах найбільше подобається чоловікам.

Вибір і використання правильного аромату не тільки виділяє вас, привертає увагу і притягує компліменти. Запахи визначають вас і діють як відображення Вашої особистості. Дуже важливо вибрати те, що відповідає вашому стилю і характеру, однак це не так просто через величезну кількість доступних ароматів.

Який запах найбільше подобається чоловікам

Без сумніву, солодкі і вишукані аромати приваблюють чоловіків, тому кориця і ваніль багатьма любителями парфумерії вважаються кращими ароматними нотами. З іншого боку, легкі квіткові ноти, такі як жасмин і лаванда, зі свіжими цитрусовими ароматами, як і очікувалося, чарівні, і ці аромати можуть легко привернути увагу чоловіків.

Тим часом мускус і сандал також є популярними ароматними нотами, які чоловіки вважають спокусливими. І, нарешті, водні аромати також високо цінуються чоловіками, коли їх носять жінки через їх унікальність і тонкий натяк на мужність.

Який запах викликає бажання у чоловіків

У пошуках фірмового аромату, здатного привернути увагу будь-кого, ви, можливо, вже обшукали всі куточки Інтернету і магазини парфумерних будинків. Якщо ви шукаєте той самий трюк, здатний привабити чоловіка на запах, то це ваш щасливий день. Главред може допомогти вам розгадати ідеальні аромати, які подобаються чоловікам в жінках.

Деревний і мускусний (19,4), без сумніву, є головними основними акордами, які чоловіки вважають привабливими. На 3-му місці аромати з запахом ванілі (17,3%), на 4 – му - солодкі аромати (15,3%), на 5 – му - квіткові (14,3%). Тим часом, на 6-му місці фруктово-цитрусовий аромат і, нарешті, водний з 5,1%. сьомий.

Ваш природний запах

Навіть якщо ви використовуєте дезодорант без запаху, миєте одяг у пральному порошку без запаху і взагалі тримаєтесь подалі від парфумів, ви все одно видаєте характерний запах. Ваш власний бренд, якщо хочете.

В одному дослідженні, опублікованому у вересні 2018 року, жінки-добровольці, які називаються "донорами запаху", клали ватяні диски під пахви на три ночі поспіль, щоб зібрати свій природний аромат. Після цього добровольці-чоловіки — "оцінювачі запахів" — понюхали ці ватяні диски. Все в ім'я науки. Проте експеримент дав цікаві результати.

"Ми виявили, що чоловіки повністю згодні з тим, наскільки привабливими вони вважають запахи жіночих тіл", — пишуть дослідники. Оцінювачі запаху виявили, що жінки з більш високим рівнем естрогену і більш низьким рівнем прогестерону виробляють "більш привабливий" запах. Таким чином, дослідження прийшло до висновку, що запах тіла "служить надійним ключем до потенційної фертильності".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти