Які жінки подобаються чоловікам за 40 - з відповіддю може помилитися кожна друга

8 червня 2023, 23:44
Часто в середньому віці жіночі припущення про чоловічі ідеали сильно відрізняються від дійсності - які ж риси насправді приваблюють чоловіків?
Пара
Які жінки подобаються чоловікам середнього віку / колаж: Главред, фото: pexels.com

Після 40 життя тільки починається, міркують філософи. Нерідко, особисте життя чоловіків і жінок в цьому віці або остаточно відбулося, або переживає другу юність – гра все та ж, але правила змінилися. В такому випадку було непогано знати, що подобається чоловікам в жінках найбільше, коли вам обом вже злегка "за".

Главред розкриє головні секрети, які якості жінки подобаються чоловікам середнього віку.

Після 40 років у чоловіка вже напевно є свій емоційний багаж – він покидав і був покинутим, тому в цьому віці йому вже не цікаво грати в ігри. І зовсім не хочеться бути "хлопчиком на годину". Тому одна з головних рис, яку зрілі чоловіки поважають в жінці – це щирість. Якщо предмет його інтересів чесний перед собою, перед ним, думає, що говорить, і говорить, що думає, то він з радістю присвятить їй свій час, енергію і ресурси. До того ж така жінка може розраховувати на емоційну близькість у відповідь.

відео дня
пара
Які жінки подобаються чоловікам середнього віку / pexels.com

Іскра, буря, безумство, справжня хімія, яка може бути тільки між чоловіком і жінкою – коли кавалеру вже за 40, взаємне тяжіння для нього грає не останню роль. До чого лукавити, деякі зрілі чоловіки шукають виключно молоді тіла, і виключно для утіх. Але є одне "але". Їм буде абсолютно байдуже, скільки зморшок у куточках ваших очей, якщо вони з'являються, коли ви смієтеся з їхнього жарту. Смієтеся щиро. Тому що зачаровані ним, а він – вже потонув у вашій зрілій енергії впевненої в собі леді.

Коли чоловік переходить 40-річний рубіж, він починає шукати того, хто буде розділяти його цінності. Саме розділяти, а не прикидатися, сподіваючись на "стерпиться-злюбиться". У них більше немає ні бажання, ні, чого душею кривити, часу, когось переконувати, просити і наставляти на шлях істинний. Це нормально, якщо ви розходитеся в думках з якихось питань або маєте різні симпатії і антипатії, насправді, так буває у кожної здорової пари! Проблема виникає, коли ваші основні цінності та те, що мотивує вас у житті, принципово відрізняються. Тут зрілий чоловік почне шукати шляхи відходу, навіть якщо фізіологічна сумісність вище будь-яких очікувань.

пара
Які жінки подобаються чоловікам середнього віку / pexels.com

З попереднього пункту випливає наступний: чоловік після 40 років більше не хоче драми. Це зовсім не означає, що необхідно подавляти свої емоції, щоб сподобається кому-небудь. Просто та жінка, яка вміє, наприклад, шанобливо висловлювати свою незгоду, в очах зрілого кавалера виграє за очками привабливості. Він більше не хоче вгадувати, на що дама образилася, більше не хоче істерик, маніпуляцій, битого посуду і токсичного газлайтінгу. Є проблема? Окей, давай будемо працювати над її рішенням, а пилу, залиш вдома, дорогенька, інакше нам не по дорозі.

І останнє в списку, але не за важливістю: чоловіки середнього віку хочуть жінку з емоційним інтелектом. Що це означає? Редакція Psychology Today дає таке визначення цього терміну:

"Емоційний інтелект відноситься до здатності ідентифікувати та керувати своїми емоціями, а також емоціями інших. Це включає: вміння визначати та називати власні емоції; здатність використовувати ці емоції та застосовувати їх до таких завдань, як мислення та вирішення проблем; і здатність керувати емоціями".

Іншими словами, чоловіки після 40 років хочуть жінку, яка здатна принаймні керувати своїми реакціями, а не та, яка виходить з себе кожного разу, коли засмучується, або впадає в глибоку депресію через найменшу невдачу. Так, його нерви вже теж не ті, що раніше, та й самі чоловіки мають властивість накопичувати емоційні травми, а не вирішувати їх, але час невблаганно проходить. І до цього віку чоловікові потрібна жінка, яка хоча б усвідомлює свої недоліки і емоційні слабкості, а не подвоює їх.

пара
Які жінки подобаються чоловікам середнього віку / pexels.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти