Які знаки зодіаку володіють даром передбачення: топ-5 найпотужніших інтуїтів

6 квітня 2023, 09:27
У кожного з цих знаків зодіаку свій особливий вид інтуїції, розвиток якого може допомогти їм у житті.
знаки зодіаку з інтуїцією
Які знаки зодіаку мають надпотужну інтуїцію / flickr.com (Jo Zimny/ Daniel Lee)

Інтуїція - тонка матерія, зачатками якої володіють абсолютно всі знаки зодіаку; хтось більшою мірою, а хтось меншою. Проте в зодіакальному колі є такі щасливчики, які бачать майбутнє без особливих зусиль, і віртуозно своїм талантом користуються в повсякденному житті.

Главред розповість, які знаки Зодіаку мають інтуїцію, силу якої можна порівняти з даром передбачення.

Водолії, як правило, скептики в тому, що стосується надприродних здібностей. Свою думку про майбутнє вони вважають за краще складати, спираючись виключно на факти з минулого і нинішнього. Однак вони прекрасно усвідомлюють, що володіють неабиякою інтуїцією, тому прекрасно розбираються в людях. Особу вони бачать наскрізь, тому з близьким оточенням їм щастить: комунікабельність, чарівність і чуття дозволяє їм створити навколо себе комфортну атмосферу.

відео дня

Є талант бачити більше за інших і у Близнюків: їх особливість полягає в тому, що вони чудово прораховують дії інших людей на кілька кроків вперед. Втім, цей знак зодіаку вважає за краще не занурюватися в чужі ігри розуму - жити з сюрпризами їм набагато цікавіше. Згодом інтуїція Близнюків тільки загострюється, тому, чим старше вони стають, тим складніше їм не помічати лінії долі, які ведуть людей вперед.

Природженою інтуїцією володіють Раки. Правда, дар їх, на жаль, недобрий: над песимізмом цього знака зодіаку, часом, жартують інші. Однак походження у нього, можна сказати, надприродне - Раки дуже чутливі до різних неприємностей. У моменти сумнівів до них краще прислухатися - раптом ваше бажання перестрахуватися співпаде з їх відчуттям наближення біди?

Брехати Скорпіонам марно - в цьому і ховається головний дар цього знака зодіаку. Найменшу брехню вони чують за версту, а певна схильність до мстивості робить їх вкрай небезпечними ворогами. Є у інтуїції Скорпіонів один великий недолік: єдина людина, яка може їх обдурити, і робить це, на жаль, із завидною регулярністю - це вони самі. На себе їх суперздатність не діє. А шкода.

Риби - сильні інтуїти абсолютно у всьому. Причому виходить це у них абсолютно мимоволі - вони добре відчувають небезпеку, безпомилково визначають, коли їм брешуть, точно знають, куди рухатися далі, якщо вони стоять на роздоріжжі. При цьому, як і у випадку з Близнюками, з часом їх здатність "бачити" стає лише сильніше, що часто доставляє цьому знаку зодіаку дискомфорт. Однак, якщо Риби навчаться жити в мирі зі своїми здібностями, вони можуть знайти себе в допомозі людям. І мова йде не про різні форми ворожінь, а про добрі поради тим, хто їх дійсно потребує.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти