Який чай найкорисніший для здоров'я: властивості, які неможливо замінити

5 квітня 2023, 13:30оновлено 5 квітня 2023, 14:33
Чай - один з найпопулярніших напоїв серед українців.
Чай
Найкорисніший чай / https://ua.depositphotos.com/

Хтось насолоджується його смаком, хтось п'є за звичкою, а хтось без чаю не може жити. Сьогодні розповімо про те, який чай можна пити нескінченно і який є найкориснішим для людського здоров'я.

Який чай найкорисніший для здоров'я - маловідомий факт

Чаю в світі безліч, і у кожного свій ефект. Однак у одного з видів налічується така кількість корисних властивостей, що він перемагає інші, і це - білий чай.

Його користь полягає в тому, що він володіє великою кількістю фторидів, а значить - зберігає зуби. Крім іншого, цей вид чаю може нормалізувати тиск, покращити роботу судин і серця, а також позитивно знижувати холестерин. І навіть це не все, Білий чай має протимікробний ефектом.

відео дня

Який чай пити вранці для бадьорості - подарує енергію на весь день

Багато людей вранці п'ють для бадьорості кави, проте не всі. Хтось не любить каву, але підбадьоритися хоче. Для таких людей є хороші новини - чай здатний не гірше підбадьорювати, ніж кава. Якщо серед усіх видів чаю вибрати пуер, червоний чай або улун - ви можете отримати тонізуючий і підбадьорливий ефект практично відразу. Однак якщо ви хочете більш простий варіант - підійде і зелений чай з імбиром. Він добре надає енергію і тонізує організм.

Який чай можна пити щодня - щоб не нашкодити організму

Відомо, що деякі напої шкідливі у великій кількості, проте не всі. Чай можна пити і кожен день, якщо правильно підібрати його склад.

Для щоденного постійного споживання швидше підійде трав'яний чай. Він не тільки не зашкодить, але і підтримає організм. Можна пити суміші з календули, меліси, пустирника, цикорію і глоду.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти