Який колір волосся омолоджує після 60 років: 6 типів фарбування, що все псують

15 червня 2023, 06:27оновлено 15 червня 2023, 19:45
Який колір волосся підходить після 60 років? Точно не вогняно-червоний, яким часто захоплюються багато жінок у цьому віці. Але не тільки!
Який колір волосся омолоджує після 60 років: 6 типів фарбування, що все псують
Після 60 років потрібно вибирати теплі та м'які кольори волосся. / коллаж: Главред, фото: instagram/eliseromaine.b, bellissima_beautyspa

Коли ми старіємо, наш природний колір волосся, як би нам не хотілося, не працює на нашу користь. Так, ви маєте повне право виглядати так, як вам подобається. Однак, якщо ви хочете візуально здаватися молодшою за свої роки, то деталі мають значення. Якщо хочете знати, як добре виглядати в 60 років, то мало просто замаскувати сивину.

Річ у тім, що колір, який ви вибираєте для себе, повинен мати омолоджувальний ефект. Ба більше, дуже важливо знайти відтінок, який ідеально підходить саме вам, адже те, що добре виглядає на вашій подрузі або сусідці, не обов'язково підійде вам. Простіше кажучи, ви повинні знати напевно, яким кольором пофарбувати волосся в 60 років, щоб стати задоволеною собою і "скинути" років 10 щонайменше.

А якщо ви хочете підібрати собі вдалу стрижку, що омолоджує, тоді читайте наш матеріал: Яку зачіску зробити в 50 років: 4 найкращі омолоджувальні стрижки, що не потребують укладання.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, який колір волосся підходить літнім жінкам, а точніше, як не можна фарбувати волосся після 60 років, щоб не виглядати ще старшою, ніж ви є насправді. Ці грубі помилки заважають вам досягти бажаного результату.

Отже, який колір волосся вибрати в 60 років - 6 найпоширеніших помилок, що роблять жінки:

1. Занадто темний колір.Ніхто не сперечається - чорний колір створює легку ілюзію обсягу волосся і молодості! Але це обман. Насправді темне волосся підкреслює всі зморшки на обличчі, а вже через тиждень після фарбування, коли волосся відростає, на голові з'являється не дуже приваблива, але дуже помітна "сива" лінія. Замість цього зробіть акцент на більш м'яких і теплих "натуральних" відтінках.

2. Попелястий колір. Який колір волосся омолоджує після 60 років? Ніяк не той, який безпосередньо асоціюється з сивиною. До всього іншого попелястий колір змусить вас виглядати візуально втомленою. Все, що вам потрібно – це теплі відтінки, адже вони неймовірно омолоджують образ.

Який колір волосся омолоджує після 60 років: 6 типів фарбування, що все псують
Теплі відтінки після 60 років омолоджують / фото: instagram/estherbeauregard

3. Стильне фарбування волосся. Ніхто не каже, що жінка після 60 років не повинна йти в ногу з модою. Але це зовсім не означає, що все те, що раптом є в тренді, заслуговує на увагу. Сміливі сучасні варіанти фарбування волосся в синій, зелений, фіолетовий колір підходять молоді, а в 60 років працюють проти вас.

4. Занадто світлий колір. Цілком природно, що на нашому обличчі з'являються зморшки. Але занадто світлий колір волосся, як і занадто темний, вмить підкреслює їх, що додає вік. Намагайтеся підтримувати рівень контрасту - це візуально омолоджує.

Який колір волосся омолоджує після 60 років: 6 типів фарбування, що все псують
Між світлим кольором волосся та кольором обличчя має бути контраст / фото: instagram/effettoshock

5. Руде волосся. Який колір волосся підходить після 60 років? Точно не вогняно-червоний, яким часто захоплюються багато жінок в цьому віці. Причина в тому, що червоні відтінки волосся на жінках після 60 років виглядають до всього іншого ще й старомодно, немов вони "застигли" в минулому і ніяк з ним не попрощаються. Найкраще використовувати спокійні мідні відтінки - вони омолоджують.

6. Мелірування волосся. Багато відблисків холодних відтінків відмінно підходять жінкам в молодості, але після 60 років від них потрібно відмовитися. Єдиний виняток - вибрати золотисті відтінки для пасом навколо обличчя. Таке мелірування після 60 років пом'якшить обличчя і зробить його набагато молодшим.

Який колір волосся омолоджує після 60 років: 6 типів фарбування, що все псують
Мелірування волосся після 60 років має бути "теплим" / фото: instagram/kluxehairr_

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти