Який французький манікюр зараз в моді: найгарніший літній френч 2023

30 червня 2023, 05:55оновлено 30 червня 2023, 19:03
Якщо ви давно попрощалися з довгими нігтями, цього літа в моді французький манікюр на короткі нігті з супертонкою лінією біля краю нігтя. Але не тільки!
Який французький манікюр зараз в моді: найгарніший літній френч 2023
Найгарніший літній френч 2023 / коллаж: Главред, фото: instagram/zf_nail, nails_brows_msm

Якщо френч манікюр найчастіше перемагає в боротьбі за право красуватися на ваших нігтях, то саме час ознайомитися з актуальними варіантами на літо 2023. Незалежно від того, робите ви манікюр вдома самостійно, або користуєтеся послугами профі, з'явилося безліч приголомшливих варіантів дизайну нігтів, і ви просто зобов'язані про них дізнатися.

Безумовно, французький манікюр - це класика, і він в тренді завжди, але літній френч 2023 - яскравий, оригінальний і надихаючий.

А якщо хочете дізнатися, що робити, щоб нігті виглядали здоровими, читайте наш матеріал про цілющий японський манікюр: Японський манікюр у тренді: чим він відрізняється від звичайного і за що його люблять у всьому світі.

відео дня

Ми сьогодні розповімо вам про те, який французький манікюр зараз в моді, а в нашій фотогалереї ви знайдете красиві зразки, які літньої пори можуть стати родзинкою вашого образу.

Отже, який френч зараз модний - 6 дивовижних варіантів манікюру на літо 2023:

Рожевий френч літо 2023

Стиль "Барбі" на нігтях в тренді, тому сміливо вибирайте для себе яскравий рожевий лак і створюйте казковий французький манікюр, від якого неможливо відірвати погляд.

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/instagram/art_pol_nails

Літній френч 2023 з кавунами

Тепла пора - ідеальний час, щоб на ваших нігтях розсипалися соковиті кавуни. Ви можете зробити французький манікюр градієнт – рожева база і зелені смужки біля краю нігтя, або варіант з малюнком.

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/manikurclub

Френч на короткі нігті 2023

Якщо ви давно попрощалися з довгими нігтями, цього літа в моді французький манікюр на короткі нігті з супертонкою лінією біля краю нігтя. Як варіант, можете смужку зробити чорною, а основу яскравою – вийде шикарно!

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/mk.beauty.studio__

Кольоровий французький манікюр

Час найсміливішого манікюру настав - візьміть на озброєння жовтий, помаранчевий, салатовий, червоний, малиновий і синій лаки, і створюйте яскравий френч на літо 2023.

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/olesj_nailzp

Гарний літній френч з квітами

Яке літо без квітів? Саме тому на ваших "французьких" нігтях можуть "розквітнути" найрізноманітніші квіти, щоб радувати око і зігрівати серце.

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/natabe.lova

Класичний французький манікюр

Якщо вам до душі мінімалізм, тоді зосередьтеся на простому французькому манікюрі з білими кінчиками. При цьому на особливу увагу тут заслуговує мигдалеподібна форма нігтів.

Літній френч 2023
Літній френч 2023 / instagram/farzon.nails

Дивіться фотогалерею - манікюр френч 2023 на літо:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти