Який макіяж очей старить: 5 "секретних" помилок після 50 років

14 червня 2023, 16:00
Віковий макіяж може бути яскравим і красивим. Однак, до нього потрібен певний підхід.
Омолоджуючий макіяж після 50
Омолоджуючий макіяж після 50 може бути вишуканим / pexels.com

Макіяж очей дійсно змінює те, як виглядає обличчя. Він переводить ваш погляд з 0 на 100 за лічені секунди і підкреслює ваші очі, роблячи їх більшими та яскравішими.

Але оскільки шкіра навколо очей тонша, ніж решта обличчя, вона в першу чергу розвивається і виявляє ознаки старіння, які особливо спостерігаються у 50 років і старше. І вірте чи ні, але багато хто з нас в кінцевому підсумку підкреслюють ці ознаки старіння (що робить нас старшими), роблячи деякі дійсно поширені помилки в макіяжі очей.

Главред зібрав найпоширеніші помилки в макіяжі очей, через які ви виглядаєте старше.

відео дня

Помилки в макіяжі

Помилка № 1: Не користуватися кремом для очей

Перший крок до того, щоб ваш макіяж очей виглядав абсолютно чудово, — правильно зволожити область під очима. Зневоднена область навколо очей призводить до в'ялої шкіри, тонких ліній і зморшок — все це в кінцевому підсумку змушує вас виглядати набагато старше. Як правильно фарбувати очі жінці після 50 років? Завжди застосовуйте зволожуючий крем для очей двічі на день. Це миттєво змусить ваші очі виглядати набагато молодше при використанні макіяжу.

Помилка № 2: Gудрові тіні

Чому макіяж додає вік? Одним з факторів є пудрові тіні. Вони осідають на тонких лініях під очима і не можуть надати очам будь-якої глибини. Це робить ваш макіяж очей дійсно плоским, а також посилює ознаки старіння навколо очей. Тому ми рекомендуємо вам використовувати кремові тіні для повік, щоб надати очам більш м'який і молодий вигляд.

Помилка № 3: Відмова від туші

Помилки в макіяжі після 50 років трапляються часто. Ще одна поширена помилка в макіяжі очей, яку роблять багато жінок, - не наносити туш. Це робить ваші очі набагато меншими і, в свою чергу, робить вас старшими. Таким чином, завжди наносите шар або два об'ємної туші для вій, щоб відкрити очі і зробити їх яскравішими.

Помилка № 4: Використання чорної підводки для очей

Помилки в макіяжі, які старять - це чорна підводка. Якщо ви нанесете товсту чорну підводку, ваші очі будуть виглядати дуже маленькими і схожими на намистини, що зробить вас старшими, ніж ви є насправді. Які стрілки молодять? Стрілки, зроблені коричневим підведенням. Крім того, тонкий мазок злегка розтушованої коричневої підводки допоможе відкрити очі і додати їм більше глибини, завдяки чому ви будете виглядати молодше.

Помилка № 05: Нанесення на внутрішню повіку чорного олівця

Використання чорного кольору для лінії росту вій може зробити вас старше. Як? Використання темних кольорів на нижній лінії вій може зробити ваші очі меншими, посилити гусячі лапки і зробити все ваше обличчя втомленим і обвислим. Змініть свій звичайний чорний олівець на білий або нюдовий, щоб відкрити очі і надати їм миттєвий ефект молодості.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти