Який манікюр найкраще робити влітку 2023: 4 чарівні варіанти, що підкорять всіх

20 травня 2023, 21:02
У сезоні літо 2023 красивий манікюр котяче око продовжить підкорювати нас своїми ефектними переливами. Але не тільки!
Який манікюр найкраще робити влітку 2023: 4 чарівні варіанти, що підкорять всіх
Літній манікюр 2023 / коллаж: Главред, фото: instagram/nailses.room, salon_still13

Літо вже на порозі, тому саме час підібрати собі гарний манікюр 2023 на теплу пору. Настає час сміливих відтінків і найяскравіших рішень. Після складної зими і довгої весни всі ми, напевно, чекаємо на літо з розпростертими обіймами, тому можемо дозволити собі розлити на своїх нігтях улюблені фарби і намалювати все, що завгодно.

Готуйтеся впустити у своє життя несподівані фарби, про які ми забули взимку, й експериментувати з соковитими відтінками, які надихають, веселять і радують око. І навіть якщо погода не буде сильно балувати всіх нас сонячними днями, ми можемо відчути тепло на кінчиках пальців, адже манікюр на літо 2023 цьому всіляко сприяє.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр найкраще робити влітку 2023 – наша добірка стильних і актуальних варантів нейл-арту з Instagram допоможе вам легко орієнтуватися в сучасних трендах і вибрати оригінальний літній манікюр.

відео дня

Отже, який наймодніший колір манікюру цього літа - 4 чарівні варіанти, що зачарують всіх:

1. Літній манікюр 2023 цитрусових відтінків

Останніми кількома роками жовтий манікюр і помаранчевий вже були на піку популярності, і багато хто вважав, що час цитрусових нігтів йде в небуття. Але ні, модний манікюр цього літа знову випромінюватиме тепло фантастичних жовтого і помаранчевих відтінків. Головне, не зупиняйтеся на спокійних кольорах – чим яскравіший лак ви виберете, тим краще. Несподівані поєднання тільки вітаються!

Літній манікюр 2023
Літній манікюр 2023 / instagram/nart_nails

2. Ніжний літній манікюр "оксамитовий"

У сезоні літо 2023 манікюр котяче око продовжить підкорювати нас своїми ефектними переливами. Відзначимо, що для його створення вам знадобляться спеціальні лаки, що реагують на магніти. Тільки вийдіть за межі класики і на теплу пору використовуйте як базу соковиті відтінки, які стануть магнітом для оточення.

Літній манікюр 2023
Літній манікюр 2023 / instagram/yaroslava_nails92

3. Класичний літній манікюр

Який колір манікюру вибрати на літо? Звичайно ж, зелений. Коли все навколо цвіте і пахне, колір трави і листя просто не може залишатися осторонь. Принадність зелених відтінків в тому, що вони гарно виглядають на нігтях будь-якої довжини і форми, і навіть зелений літній манікюр на короткі нігті дозволить вам бути на висоті. На особливу увагу заслуговують відтінки матча і фісташки – це модні кольори манікюру літа 2023 року.

Літній манікюр 2023
Літній манікюр 2023 / instagram/anastik_nails

4. Літній манікюр френч 2023

Якщо вам подобається французький манікюр, і вам він здається найкращим і неповторним, то це літо не привід для того, щоб зраджувати собі. Тим більше, що френч манікюр – це вічна класика, яка завжди в моді. Але є нюанси, на які варто звернути увагу. Зокрема, в тренді подвійний френч і негативний простір.

Літній манікюр 2023
Літній манікюр 2023 / instagram/pilka_sveta

Дивіться фотогалерею модних варіантів літнього манюкюру 2023:


Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти