Який манікюр має кращий вигляд на коротких нігтях: 4 варіанти для чудового настрою навесні

11 березня 2023, 20:38
Весна - ідеальний час, щоб дати волю своїм емоціям і дозволити яскравим барвам розлитися на ваших нігтях. Навіть короткі нігті повинні надихати!

Весна вже почала свою переможну ходу світом, і саме час зробити гарний манікюр. При цьому короткі нігті зовсім не привід для того, щоб відмовляти собі в такій радості. Ба більше: останнім часом з'явилося багато креативних ідей дизайну коротких нігтів.

відео дня

При цьому постарайтеся вийти за рамки мінімалізму, який панував попередні кілька сезонів. Варто дати волю своїм емоціям і дозволити яскравим барвам розлитися на ваших нігтях. І не хвилюйтеся, навіть натяку на вульгарність не буде, адже короткі нігті – це той унікальний випадок, коли ні блиск, ні малюнок, ні кричущий лак картину не зіпсують.

Весняний манікюр на короткі нігті 2023 повинен надихати, радувати око і стати магнітом для оточення, і тепла пора цьому всіляко сприяє.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр краще виглядає на коротких нігтях, а в нашій фотогалереї ви знайдете актуальні зразки для натхнення.

Отже, який можна зробити манікюр на дуже короткі нігті - 4 варіанти для чудового настрою:

1. Манікюр на короткі нігті ніжний

Якщо душа вимагає романтики, то нехай на ваших нігтях розливаються ніжні фарби. Зокрема, ви можете пофарбувати нігті світлим жовтим лаком – вийде дуже сонячний манікюр, від якого складно відірвати погляд.

Манікюр на короткі нігті 2023
Манікюр на короткі нігті 2023 / Instagram

2. Жіночний манікюр на короткі нігті

Для тих, хто хоче підкреслити жіночність, найкращим рішенням стануть квіткові малюнки на нігтях. Головне, не перегнути палицю – повністю всипати квітами нігті не потрібно. Досить намалювати квіти на одному-двох нігтиках.

Манікюр на короткі нігті 2023
Манікюр на короткі нігті 2023 / Instagram

3. Незвичайний манікюр на короткі нігті

Якщо сприймати нігті як полотно, то ви можете намалювати на них все, що хочете – абстрактні малюнки, незвичайні візерунки і геометричні фігури. Дайте волю фантазії і на ваших руках з'явиться шедевр.

Манікюр на короткі нігті 2023
Манікюр на короткі нігті 2023 / Instagram

4. Класичний манікюр на короткі нігті

Червоний лак має неймовірну властивість - вмить він здатний додати образу родзинку. Тому навіть в домашніх умовах ви можете зробити шалено красивий манікюр на короткі нігті червоний. Навіть не сумнівайтеся: результат вас приємно здивує.

Манікюр на короткі нігті 2023
Манікюр на короткі нігті 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти