Який манікюр омолоджує руки після 50 років: 4 яскраві варіанти, що творять дива

23 лютого 2023, 18:47
Якщо мрієте, щоб ваші руки здавалися візуально молодшими, ідеально підійдуть лаки помаранчевих відтінків. Це антивіковий манікюр для жінок після 50.

Кажуть, що ті жінки, які постійно фарбують нігті, візуально виглядають молодшими. Але не все так однозначно, і перш ніж бігти за новим лаком, переконайтеся в тому, що в підсумку вашою нагородою стане розкішний антивіковий манікюр. Річ у тім, що одні відтінки сильно підкреслюють тіні старіння на руках, а інші мають потужний омолоджувальний ефект, роблячи ваші руки вмить на років 10 молодшими.

відео дня

Помиляються ті, хто думає, що ніжні рожеві і чарівливі нюдові відтінки в такій ситуації підійдуть ідеально, адже максимально природні відтінки зливаються з шкірою і підкреслюють всі недоліки рук. Водночас воістину омолоджувальний манікюр привертає увагу саме до нігтів, а не рук, вен, зморшок, і це важливо враховувати.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр омолоджує руки після 50 років – наші прості підказки допоможуть вам стати впевненою в собі і дивитися на свої руки із задоволенням.

При цьому майте на увазі, що овальна форма нігтів стане для вас знахідкою, адже вона дозволяє пальцям виглядати довшими, а це робить руки молодшими. Крім того, ваші нігті повинні бути чистими і доглянутими, інакше ніякий лак не виправдає ваших очікувань.

Отже, який манікюр зробити жінці за 50 - 4 неповторні варіанти, що творять чудеса:

1. Персиковий манікюр омолоджує

Якщо мрієте, щоб ваші руки здавалися візуально молодшими, ідеально підійдуть лаки помаранчевих або персикових відтінків. Помаранчевий колір - яскравий і підбадьорливий, і він легко допомагає відвернути увагу від вен, зморшок і пігментних плям, які додають рукам зайвих років. Крім того, помаранчевий змусить шкіру красиво сяяти, а після 50 років - це саме те, що потрібно.

Антивіковий манікюр
Антивіковий манікюр / Instagram

2. Червоний манікюр з ефектом омолодження

Який манікюр робить руки молодшими? Червоний! Так-так, саме цей дивовижний колір потрібен вашим нігтям, коли у вас на руках з'являються зморшки. Червоний колір - омолоджує так добре, що його обов'язково потрібно додати до свого арсеналу. Вибирайте червоні на основі апельсина і справжні томатні, щоб ваші руки виглядали живими і молодими.

Антивіковий манікюр
Антивіковий манікюр / Instagram

3. М'ятний манікюр омолоджує руки

Навіть не сумнівайтеся: цей колір вміє протистояти видимим синім венам на руках. Легка прохолода, яку випромінюють такі відтінки, як зелень лайма і зелень м'яти — найкращий вибір для тих, хто хоче, щоб руки випромінювали молодість і енергію.

Антивіковий манікюр
Антивіковий манікюр / Instagram

4. Антивіковий манікюр омбре

Ще один рятувальний круг для жінок після 50 років - це модний манікюр омбре, який має чудовий ефект омолодження. Щойно на ваших нігтях розливаються фантастичні відтінки, що переходять з темного у світлий, ваші руки стають візуально свіжими і молодими.

Антивіковий манікюр
Антивіковий манікюр / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти