Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати

21 червня 2023, 06:29оновлено 22 червня 2023, 08:16
Не обмежуйте себе виключно нейтральними відтінками лаку для нігтів. Яскравий манікюр після 60 років - знахідка для зрілих рук.
Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати
Манікюр після 60 років має бути яскравим / колаж: Главред, фото: instagram/_soffia_nails_, nogtermort

Манікюр - це завжди широке поле для творчості і рішень. Але чим старшою стає жінка, тим більше обмежень у неї з'являється, і це стосується не тільки кольору лаку і дизайну нігтів, але й матеріалів. Раптово класика стає головним орієнтиром. Але манікюр для жінок за 60 необов'язково повинен бути непримітним і не виходити за межі звичного. Такий надмірно серйозний підхід до нігтів не виправданий, адже це всього лише манікюр. А в манікюрі головне - щоб він візуально омолоджував руки.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр робить руки молодшими після 60 років – наші прості підказки допоможуть вам зробити ідеальний нейл-арт, що надихає. Враховуйте ці рекомендації, і ваші руки стануть для вас джерелом натхнення.

А якщо хочете знати, який зараз манікюр у тренді, то читайте наш матеріал: Який манікюр найкраще робити влітку 2023: 4 чарівні варіанти, що підкорять всіх.

відео дня

Отже, який манікюр не старить руки після 60 років - 5 речей, на які слід звернути увагу, якщо хочете виглядати молодшою:

1. Не варто боятися яскравого кольору. Не обмежуйте себе виключно нейтральними відтінками лаку для нігтів. Яскраві кольори лаку - знахідка для зрілих рук. Річ у тім, що вони візуально роблять руки набагато молодшими, а шкіра при цьому сяє. Якщо яскраво-рожевий звучить для вас занадто кричущим, то візьміть на озброєння теплий кораловий відтінок, який набагато м'якіший, але не менш яскравий. Також у вашому арсеналі повинен з'явитися червоний лак, адже червоний манікюр після 60 років – втілення елегантності.

Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати
Яскравий манікюр після 60 років омолоджує руки / фото: instagram/kristina.s._4

2. Жодних прозорих відтінків. Манікюр для жінки 60 років точно не повинен бути витканий з лаків, що зливаються з кольором вашої шкіри. Забудьте про нюдовий манікюр - це точно не те, що візуально освіжає образ після 60. Крім того, білий і блакитний колір підкреслюють вени на руках, а це ніяк не сприяє омолодженню.

Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати
Нюдовий манікюр після 60 років старить руки / фото: instagram/_soffia_nails_

3. Форма має значення. Жінка після 60 років точно не повинна гнатися за модою, в тому числі і в манікюрі. Тому нігті балерини і варіанти з гострим кінцем – те, чого слід усіляко уникати, адже такий манікюр старить руки. Найкраще вибирайте класичну форму - мигдалеподібну або овальну – вони візуально подовжують нігті і роблять їх молодшими.

Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати
Форма нігтів після 60 років має значення / фото: instagram/_soffia_nails_

4. Потрібен постійний догляд. Це у 20 років у вас красиві руки від природи, а в 60 вони потребують уваги. Річ у тім, що з віком нігті можуть трохи втратити свій блиск, але з цим можна боротися – для цього нігті потрібно зміцнювати. Крім того, намагайтеся захистити свої руки від сонця, адже від цього можуть з'явитися зморшки.

Який манікюр не старить руки після 60 років: 5 речей, які слід враховувати
Нігтям після 60 років потрібен постійний догляд / instagram/margo_nail_yanaul

5. Манікюр з квітами - ваш друг. Якщо ви любите квіти, то чому б не намалювати їх на нігтях? Антивіковий манікюр обов'язково повинен бути ніжним, а квіти – це втілення ніжності. Тільки не дуже захоплюйтеся, адже щедро посипані квітами нігті, навпаки, старять руки, а кілька симпатичних квіточок працюватимуть на вас.

маникюр с цветами
Манікюр з квітами після 60 років - ваш друг/фото: instagram/latypova880manik

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти