Який манікюр зробити на Новий рік 2023: 5 чудових ідей для гарного настрою

11 листопада 2022, 18:56оновлено 18 листопада 2022, 00:07
Чарівний манікюр на Новий рік 2023 легко можна створити за допомогою блиску або малюнків, які асоціюються зі святом. Але не тільки!

відео дня

Свято стрімко наближається. Не важливо, де ви будете 31 грудня, але зробити образ яскравим і неповторним, а настрій - прекрасним, допоможе модний новорічний манікюр 2023.

Господарем наступного року, згідно з китайським календарем, стане Чорний Водяний Кролик, і цю деталь варто враховувати, коли будете вибирати, що намалювати на нігтях і як. Колір, який задобрить тварину, рік якої ми зустрічатимемо, - чорний, і це головний колір манікюру на Новий рік 2023. При цьому можна звернути увагу і на синій та блакитний кольори, адже панівною планетою прийдешнього року буде Венера.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр зробити на Новий рік 2023. Ми зібрали для вас актуальні ідеї новорічного манікюру з Instagram, а в нашій фотогалереї побачите чудові зразки для натхнення. Навіть якщо у вас настрій зовсім не святковий, дозвольте собі повірити в диво, а дивовижний і красивий манікюр на Новий рік 2023 стане першим кроком до цього.

Приголомшливий манікюр на Новий рік 2023: що заслуговує на увагу

Новорічний френч 2023

Чарівний французький манікюр з блискітками – відмінний варіант для зустрічі нового року. Звичайно ж, на особливу увагу заслуговує чорний французький манікюр на Новий рік. Тільки цього разу забудьте про мінімалізм: оригінальний малюнок на новорічну тему або блискуча "посмішка" просто зобов'язані з'явитися на ваших нігтях.

Новорічний манікюр 2023
Новорічний манікюр 2023 / Instagram

Яскравий манікюр зі стразами

Їх час прийшов - стрази знову в тренді. Вони можуть стати родзинкою будь-якого новорічного манікюру. І навіть якщо у вас короткі нігті, стрази виглядатимуть на них елегантно. Взагалі, холодна пора - чи не єдиний період, коли стрази доречні на нігтях, тому можна сміливо прикрашати камінчиками навіть повсякденний зимовий манікюр 2023.

Новорічний манікюр 2023
Новорічний манікюр 2023 / Instagram

Зимовий манікюр з малюнком

Це свято асоціюється у нас з годинником, ялинкою, іграшками для прикрашання ялинки, подарунками, солодощами і келихами... Залежно від того, до чого у вас лежить душа і що для вас Новий рік 2023, можете це на своїх нігтях намалювати - вийде чарівний манікюр, який стане магнітом для оточення.

Новорічний манікюр 2023
Новорічний манікюр 2023 / Instagram

Дивовижний манікюр зі сніжинками

Зима і новий рік у всіх нас асоціюються зі снігом і сніжинками, і цієї пори їм саме місце і на нігтях. При цьому можете "розсипати" на своїх нігтях багато сніжинок або акуратно розмістити всього одну - велику або маленьку, яка буде нагадуванням про диво, якого так бракує.

Новорічний манікюр 2023
Новорічний манікюр 2023 / Instagram

Новорічний чорний манікюр з блиском

Створити чарівний манікюр Новий рік 2023 можна за допомогою гліттера. Просто пофарбуйте нігті лаком чорного кольору і додайте трохи блиску - результат зачарує. Якщо шукаєте "світліший" варіант, пофарбуйте кілька нігтів нюдовим лаком і прикрасьте їх золотом.

Новорічний манікюр 2023
Новорічний манікюр 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти