Який манікюр зараз в моді: гарний блакитний манікюр з неймовірним омолоджувальним ефектом

8 квітня 2023, 18:20
Якщо ви хочете отримати найніжніший манікюр, що омолоджує руки, то блакитні нігті стануть ідеальним рішенням для вас.

Навесні, коли оживає природа і хочеться частіше дивитися в небо, популярним стає блакитний манікюр. Напевно, це чи не єдиний колір, який ні в кого не викликає роздратування. Навпаки, колір, з яким пов'язані надії і мріяння, добре заспокоює.

відео дня

Якщо ви хочете отримати найніжніший манікюр, що омолоджує руки, то блакитні нігті стануть ідеальним рішенням для вас. Звичайно, блакитний манікюр завжди в моді, але в залежності від того, що ми проживаємо і яка пора панує за вікном, змінюються акценти, деталі, відтінки.

Водночас блакитний манікюр відкриває величезне поле для фантазії, адже він, немов полотно, на якому так і хочеться щось намалювати. При цьому блакитний лак дуже "доброзичливий" - він гарно поєднується майже з усіма кольорами, в тому числі рожевим, жовтим, сірим, білим і чорним.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр зараз в моді, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки блакитного манікюру для натхнення.

Отже, блакитний манікюр 2023 - 3 приголомшливі варіанти з неймовірним омолоджувальним ефектом:

Блакитний манікюр з дизайном

Весняний манікюр 2023 повинен бути цікавим, він повинен відволікати від повсякденної суєти і заворожувати. Тому сміливо малюйте на своїх блакитних нігтях все, чого душа бажає. Сердечка на нігтях, пелюсточки, квіточки, хвилі або абстракція – все це доречне на нігтях, і ви здивуєтеся, як ефектно на блакитному тлі ці малюнки виглядають.

Гарний блакитний манікюр 2023
Гарний блакитний манікюр 2023 / Instagram

Блакитний френч 2023

Якщо ваш улюблений манікюр – французький, то спробуйте цієї весни його зробити в блакитних тонах. Тим більше, що цей ніжний колір в поєднанні з білим або нюдовим виглядає дуже гармонійно.

Гарний блакитний манікюр 2023
Гарний блакитний манікюр 2023 / Instagram

Ніжно-блакитний манікюр класичний

Якщо всілякі прикраси – це не для вас, то можете просто вибрати відповідний відтінок блакитного лаку і пофарбувати нігті. При цьому не важливо, якої довжини у вас нігті і які формі ви віддаєте перевагу, в будь-якому разі вийде гарний манікюр з омолоджувальним ефектом.

Гарний блакитний манікюр 2023
Гарний блакитний манікюр 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти