Який насправді зріст у Путіна і як він це приховує: від підборів до фотошопу

28 серпня 2023, 23:48
10198
Диктатор так сильно намагається здаватися вищим, що часто потрапляє у курйозні ситуації через підбори або дивні фотографії з фотошопом.
Владимир Путин и Александер Вучич
Президент Сербії Александар Вучич з Путіним (зріст Вучича 199 см, але кремлівські фотографи спробували замаскувати це)/ колаж: Главред, фото: сайт Кремля, скрін

Російський диктатор Володимир Путін, очевидно, так соромиться свого низького зросту, що постійно намагається його приховати. І нерідко через це потрапляє у курйозні ситуації – то його помічають у туфлях на підборах, то на фото глави Кремля дуже помітні сліди фотошопу.

Часто оточення Путіна так намагалося йому догодити, що на знімках, які були оприлюднені, диктатор країни-агресорки РФ міг виглядати майже гігантом або просто значно вищим, ніж його звикли бачити.

Зріст Путіна без каблуків

Оскільки Путін намагається приховувати свій справжній зріст, офіційної інформації про це немає. Неофіційно відомо, що ця цифра може становити 168-170 см. Але також зустрічаються дані про те, що його зріст може становити ближче до 150 см, але диктатор намагається виглядати вищим завдяки різним "фокусам" – підборам, правильній постановці кадру тощо.

відео дня

Варто зазначити, що середній зріст чоловіків у Росії – 175,4 см, а жінок – 165,3 см.

Як Путін ховає свій справжній зріст

Досить часто російського диктатора помічали у взутті на платформі або підборах. Наприклад, одного разу на зустрічі з російськими студентами він був у туфлях, на яких було добре помітно великий каблук.

Іноді підопічні Путіна навіть збільшують свого шефа у фотошопі, щоб він виглядав "солідніше" на фоні інших офіційних осіб. Наприклад, на одному з фото, де Путін сидить на стільчику поряд з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом, глава Кремля здається навіть більшим за турецького лідера. Але у реальному життя таке неможливо, адже ріст Ердогана становить 185 см.

Можна порівняти фотографії зі згаданої зустрічі, які оприлюднили офіційні ресурси країни-агресорки Росії і Туреччини.

Путин и Эрдоган
Фото зустрічі Путіна й Ердогана 19 липня 2022 року, яке оприлюднив Кремль/ сайт Кремля
Путин и Эрдоган
Фото з тієї ж зустрічі, яке оприлюднили на офіційному сайті президента Туреччини/ tccb.gov.tr

Також часто до Путіна приставляють "правильного" фотографа, який підбирає таку перспективу фотозйомки, щоб глава Кремля здавався вищим. Тому нерідко з'являються фото, зняті "з підлоги", що візуально видовжує статуру російського диктатора.

Варто зазначити, що невідповідність зросту "різних Путінів" стала однією з ознак, яку експерти називають доказом існування у російського диктатора двійників. Так, на одних подіях чи зустрічах глава Кремля має один зріст, на інших – кардинально інший.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти