Яку стрижку зробити після 40 років: 3 кокетливі варіанти з ефектом мінус 10 років

3 березня 2023, 16:40
Модні жіночі короткі стрижки для жінок після 40 років дозволять швидко почати життя з чистого аркуша. Вони подарують легкість і впевненість в собі.

Іноді найкраще, що може зробити жінка, - це взяти й обрізати пасма, залишивши в минулому все те, що тисне своїм вантажем. Коротка стрижка дозволяє кардинально змінити образ і себе разом з ним. Похід до перукаря дарує можливість вийти за межі звичного і відчути ковток свіжого повітря.

відео дня

Тим більше, що зараз короткі стрижки знову в моді – разом з приходом весни багато хто сміливо використовує ножиці для того, щоб позбутися від довгих пасом і відкрити своє життя для чогось нового. А якщо врахувати те, що модні короткі стрижки 2023 освіжають образ і дозволяють вмить скинути 5-10 років, то їх сміливо можуть взяти на озброєння ті, хто переступив поріг у 40 років.

Ми сьогодні розповімо вам про те, яку стрижку зробити після 40 років, щоб виглядати молодшою, стати впевненішою в собі і відчути легкість.

Отже, омолоджувальні жіночі короткі стрижки після 40 років - 3 ідеальні варіанти, що змусять повірити в диво:

1. Стрижка піксі омолоджує обличчя

Відправною точкою для коротких стрижок з ефектом омолодження є смілива піксі. Це найкраще рішення для тих, хто хоче почати життя з чистого аркуша. У сезоні весна 2023 в моді як ретро-варіанти в стилі 60-х, так і подовжений, трохи кошлатий варіант у стилі гранж. Крім того, на особливу увагу заслуговує акуратний класичний силует. У будь-якому разі ви залишитеся задоволені, адже стрижка піксі не дуже вибаглива в укладанні. Щоправда, для того, щоб виглядати ефектно і стильно, раз на півтора місяці вам доведеться йти до свого перукаря.

Короткі стрижки після 40 років
Короткі стрижки після 40 років / Instagram

2. Стрижка 2023 біксі освіжає образ

Це приголомшлива жіноча стрижка на коротке волосся, яка омолоджує. В її основі - трохи бобу, трохи піксі. Простіше кажучи - зверху волосся стрижуть трохи коротшим, а ззаду – трохи довшим. Ви скажете - це маллет? Ні-ні, ця коротка стрижка набагато жіночніша. Якщо не пошкодуєте кілька хвилин на укладання, то отримаєте шикарну зачіску з ефектом мінус 10 років.

Короткі стрижки після 40 років
Короткі стрижки після 40 років / Instagram

3. Французький боб 2023 вас зачарує

Якщо жіночі стрижки "під хлопчика" вас не приваблюють, а душа вимагає змін, тоді знахідкою для вас стане французький боб. Фішкою цього бобу є довжина - лінія зрізу проходить десь між щелепою і мочкою вуха. А далі - вмикайте фантазію і укладайте волосся так, як вам більше подобається. Ця кокетлива стрижка особливо гарно виглядає з додаванням короткого чубчика.

Короткі стрижки після 40 років
Короткі стрижки після 40 років / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти