Яку свічку купити в будинок, щоб вона принесла всій родині великий прибуток

10 січня 2023, 05:20
Декор, який варто купити в будинок в 2023 році, щоб він приніс гроші.
Свічки в будинку прикмети
Свічки в будинку прикмети / pixabay

Наш будинок завжди повинен приносити затишок, достаток та щастя. З давніх давен вірили, що в будинку не повинно бути неприємних речей.

Фахівці стверджують, що багаті люди ретельно вибирають в свій будинок аромати, статуетки, декор. Всі ці речі можуть притягувати удачу та відштовхувати щастя.

Дізнайтеся, які 3 речі в будинку можуть привернути вам успіх, та який аромат свічки варто купити вже зараз.

Який декор приносить в будинок удачу

Звичайний клубок червоної нитки. Така річ повинна бути в кожному будинку. Клубок вовняної червоної нитки допоможе залучити гроші та подолати фінансові неприємності. Щоб він швидше допоміг вам зробити довгоочікувану покупку, можна купити в будинок грошові амулети та прикріпити до червоного клубка нитки.

Матеріальний достаток приносять статуетки і фігури жаб, але не всі. Жаба повинна обов'язково тримати в роті монету. Це давня китайська фігурка є у багатьох мільйонерів.

Дивно, але дзеркало в будинку може працювати магнітом, як бідності, так і успіху. У дзеркалі має відображатися тільки позитивне. Навпроти дзеркала не можна вішати картини. Краще, щоб в дзеркалі відображалися свіжі квіти в будинку, статуетка жаби або грошовий амулет.

Які свічки в будинку приносять гроші

Багато хто знає, що свічки в будинку приносять розслаблюючу атмосферу і заспокоєння. Щоб така річ ще й служила вам для залучення грошей, варто вибирати правильні аромати. Фахівці стверджують, що гроші притягують запахи кориці, кедра та пачулі. А удачу: базилік, сантал та апельсин.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти