Календар магнітних бур на серпень 2021 року: коли чекати ударів

1 серпня 2021, 13:14оновлено 25 серпня 2021, 14:43
Щоб знизити негативне навантаження на судини – варто запам'ятати дати, коли пройдуть магнітні бурі в серпні 2021, і готуватися до цих днів заздалегідь.
Магнітні бурі в серпень 2021 календар найнебезпечніших дат
Магнітні бурі в серпень 2021 - календар найнебезпечніших дат / 1zoom.ru

Магнітні бурі в серпні 2021 року будуть тривалими і такими, що вимотують. У першу чергу реагують на такі геомагнітні коливання наші судини – тому місяць обіцяє бути одним суцільним головним болем.

Щоб знизити негативне навантаження на серцево-судинну систему в ці періоди – варто запам'ятати дати, коли пройдуть магнітні бурі в серпні 2021, і готуватися до цих днів заздалегідь. У цей час варто більше відпочивати (відклавши сильні фізичні навантаження), стежити за питним режимом і своїм харчуванням, а стресових ситуацій уникати або максимально ігнорувати.

читайте такожСильна магнітна буря зіпсує кінець тижня: як пережитиПідступність магнітних бур у тому, що на відміну від дощу або сильного вітру – космічну погоду ми не бачимо неозброєним оком. Найчастіше людина спочатку відчуває наслідки магнітної бурі, всі її неприємні симптоми (запаморочення, головні болі, тахікардія, проблеми зі сном і координацією рухів, загострення хронічних захворювань тощо) – і тільки потім дивиться в календар магнітних бур на серпень 2021 і розуміє, чому так тисне в скронях або накочує паніка без видимої причини.

Щоб не пропустити такі дні і бути до них готовим, читайте наш матеріал про те, коли саме будуть магнітні бурі в серпні 2021 року.

читайте такожМісячний посівний календар на серпень 2021: що і коли садити

Розклад магнітних бур на серпень 2021: коли, якого числа магнітні удари 2021

Магнітна буря 2-3 серпня 2021 прогнозується як незначна (сила удару - попередньо три бали). Метеозалежним людям варто приготуватися до головних болів (носити при собі потрібні таблетки і постаратися виспатися напередодні).

Магнітна буря 10 серпня 2021 буде вже сильнішою: її силу NASA прогнозує на рівні чотирьох балів. До головних болів можуть додатися втома і проблеми зі сном. Також ймовірна підвищена дратівливість - тому в конфлікти краще не вступати.

Магнітна буря 13-14 серпня 2021 буде досить слабкою. Боротися з нею варто в першу чергу за допомогою правильного харчування (не перевантажувати шлунок жирною і гострою їжею, більше налягати на овочеві та фруктові страви, рибу, пити більше води) і правильного режиму дня (варто лягати спати так, щоб за ніч організм отримував мінімум 7 годин повноцінного сну).

Магнітна буря 16-20 серпня 2021 буде вже досить потужною. Найнебезпечніший для здоров'я день - 16-е число, потім буря піде на спад. У першу чергу вона торкнеться тих, у кого є хронічні хвороби. У цей період ймовірні:

  • болі в суглобах;
  • прискорене серцебиття;
  • безсоння;
  • волатильність артеріального тиску;
  • у когось буде сильно боліти голова, в інших можливі напади запаморочення;
  • можливе посилення депресивних настроїв або емоційна нестриманість.

Тому в цей період потрібно постаратися не перевантажувати себе ні психологічно, ні фізично.

Магнітна буря 29 серпня 2021 - це буря середньої сили. Вона випала на вихідний - і присвятити цей день варто саме відпочинку, тоді наслідки цих геомагнітних коливань повинні бути максимально непомітними для організму.

читайте такожЦей фрукт допомагає знизити тиск: лікар пояснив, як не звести користь нанівець

Високий та низький тиск: що робити в домашніх умовах

Лікар назвав найпростіший спосіб знизити високий кров'яний тиск. Дослідження показали, що дієта з низьким вмістом натрію (тобто соляна) має такий же ефект, як і прийом від півтора до двох ліків від артеріального тиску.

читайте такожВисокий кров'яний тиск: 6 ознак необхідності виклику лікаряРаніше ми вже писали про те, що робити, якщо у вас занадто низький кров'яний тиск. Зокрема, медичні працівники часто рекомендують додавати більше солі в свій раціон, оскільки зниження натрію природним чином знижує кров'яний тиск.

Також лікар дав коротку відповідь, від чого підвищується і знижується тиск. Відзначимо, що спекотна погода розширює кровоносні судини, що означає, що кров тече більш вільно і знижується тиск.

Також були названі чотири фізичні ознаки високого тиску, які говорять про критичний стан. У більшості випадків високий кров'яний тиск рідко викликає помітні симптоми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти