Календар удачі: народні прикмети про гроші

1 червня 2021, 20:58
Четвер вважається одним з найсприятливіших днів для будь-яких фінансових операцій.
гроші
Прикмети про гроші і удачу / pixabay

Гроші несуть певну енергетику, і вона може бути як позитивною, так і негативною. Більш того, на фінансовий успіх впливає навіть день тижня.

Дізнайтеся календар удачі і залучення фінансового благополуччя.

Понеділок. Вважається, що в перший день тижня краще відмовитися від різних грошових планів і складних операцій. Краще розпланувати всі свої витрати заздалегідь, наприклад, на вихідних. Також не рекомендується давати гроші в борг і перераховувати свої накопичення. Такі дії, згідно з прикметами, обіцяють лише провали.

Вівторок. Другий день тижня значно легше першого, але і з ним пов'язані деякі обмеження. Вважається, що взяті в борг гроші і кредити в цей день буде дуже важко повернути, а позичати свої фінанси – значить, позбутися можливості побачити їх скоро.

Середовище. Цей день тижня називають сприятливим днем для різних інвестицій або пожертвувань. Пов'язані з фінансами добрі справи в цей день обов'язково окупляться тим чи іншим способом.

читайте такожНазвані прикмети для залучення благополуччя, грошей і удачі

Четвер вважається одним з найсприятливіших днів для будь-яких фінансових операцій: від повернення боргів до дорогих покупок. Крім того, підвищується шанс на більш вигідні пропозиції.

П'ятниця буквально створена для торгівлі та продажу різних речей. Також в кінці робочого тижня варто підводити її підсумки. Особливо щасливим виявиться планування бюджету і перерахунок своїх заощаджень.

Субота сприятлива для різних добрих справ, а також інвестицій та благодійності. Втім, від дорогих покупок краще відмовитися. Також варто почекати з починаннями і відмовитися від будь-яких форм позик і боргів.

Неділя. З останнім днем тижня пов'язані особливі обряди для залучення швидкого багатства. На думку езотериків, варто очистити зону входу в ваше житло і прибрати її, адже саме через двері в будинок проникає позитивна енергія, в тому числі і грошова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти