Як виправити свою карму: як правильно розрахувати та що важливо знати

15 серпня 2022, 04:30
Провівши розрахунки з датою народження можна дізнатися про те, чому доля складається тим чи іншим чином і як це можна виправити.
карма, доля, карти
Як виправити свою карму: що важливо знати / Pixabay.com/Jean-Didier

Нерідко при невдачі або швидкій розплати за скоєне можна почути скаргу на карму. Кармічне число можна дізнатися за допомогою нехитрих розрахунків – на цьому спеціалізується нумерологія.

Провівши розрахунки з датою народження можна дізнатися про те, чому доля складається тим чи іншим чином і чому життя проходити так, а не інакше.

Яка у мене карма за датою народження

Використовуйте повну дату народження. Для прикладу розглянемо дату народження 16.03.1989. У сумі ці числа дають 1+6+0+3+1+9+8+9 = 37. Після цього складаються дві цифри отриманого двозначного числа 3+7 = 10. Це і буде цифра карми. Слід звернути на отримане число увагу через те, що тут може бути підказка, з якими проблемами і труднощами людина може стикатися за своє життя.

відео дня

Як повернути кармічний борг

Для розрахунку кармічного боргу також необхідно розглянути повну дату народження. Що відповісти на питання про кармічний борг також необхідно складати всі цифри дати народження до двозначного числа. Тепер уважно дивимося на отриманий результат. Не забувайте, що кармічний борг є ознакою того, якщо у вас в результаті вийшли будь-які з трьох наступних чисел:

  • 13;
  • 14;
  • 16;
  • 19.

Для всіх інших можна заспокоїться, якщо вийшло інше число – це значить, що кармічного боргу немає.

Відпрацьована карма: що це

Нерідко виникає питання, як зрозуміти – карма відпрацьована? Для цього постарайтеся послухати ваш внутрішній голос і зрозумійте основне почуття до візаві.

Якщо виявиться, що головним є правильне почуття (наприклад, вдячність), тоді сміливо можна "закривати питання". Пам'ятайте, що такі почуття сповна вказують на те, що карма вже відпрацьована і можна не повертатися вже до цього а продовжувати свій життєвий шлях не побоюючись несподіванок.

Кармічний шлях: що потрібно знати

Для визначення цього значення необхідно обчислити кармічне число кожного з партнерів. Для цього знадобляться повні дати народження. Для обчислення кармічного шляху спочатку складіть всі цифри дати народження одного з партнерів. В кінцевому підсумку повинно вийти двозначне число. Потім повторіть цю ж процедуру з повною датою народження другого партнера. Уважно вивчіть отримані результати, адже вони і підкажуть вам напрямок подальших відносин.

Як виникає кармічний борг?

Пам'ятайте, що це може бути наслідком дій і помилок як в нинішньому, так і в попередньому житті. Цілком ймовірно, що кармічний борг міг "набігти" внаслідок помилок поточного життя людини.

Однак бувають ситуації, коли такий борг може тягнутися ще з попереднього життя, а цілком ймовірно, що і не з одного. В цьому випадку не втрачайте шансу збалансувати і виправити свою карму.

Як виправити негативну карму?

  • у всіх, кого ви образили, попросіть вибачення;
  • намагайтеся не говорити неправду;
  • людям навколо даруйте свою любов;
  • досягайте реальних цілей;
  • намагайтеся не психувати і майте терпіння;
  • прагніть мислити позитивно і заражайте цим оточуючих.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти