Кармічні вузли змінюють знак на півтора року: Левам - успіх у кар'єрі, Терезам - великі гроші, Козерогам - любов

18 січня 2022, 16:10
Місячний вузол Раху дає можливості для зростання. Головне - не противитися змінам. З 19 січня 2022 по 18 липня 2023 життя зміниться у всіх знаків Зодіаку.
гороскоп
Кармічні вузли змінюють знак на півтора року - що чекає на всі знаки зодіаку / Фото ua.depositphotos.com

19 січня 2022 року кармічні вузли змінюють знак, в результаті - хочемо ми цього чи ні - зміниться фокус в житті кожного знака зодіаку.

Кармічні вузли - це математичні точки на небі, які показують, куди спрямована наша енергія. Вони змінюють знак кожні півтора року, пояснила астролог Анжела Перл на своєму Youtube-каналі.

"У тому знаку, де знаходиться кармічний вузол, відбуваються затемнення. А затемнення приносять серйозні зміни в наше життя. Минулі півтора року кармічний вузол був у знаку Близнюки. Тепер висхідний місячний вузол Раху - який є свого роду компасом, розширює і збільшує можливості - входить в знак Тельця. Там він пробуде до 18 липня 2023 року", - зазначила фахівець і розповіла, які зміни чекають на кожен із знаків зодіаку і яка сфера життя у них буде найважливішою в найближчі кілька років.

Північний вузол в Овні з 19 січня 2022

Кармічний вузол Раху 19 січня 2022 року увійде в Овнів в сектор грошей. У найближчі півтора року представники знака підвищать свої доходи, з'явиться більше клієнтів, зміниться джерело доходів, буде можливість отримати хорошу роботу.

Північний вузол у Тельці з 19 січня 2022

19 січня північний кармічний вузол увійде в перший дом гороскопу Тельців.

"Ви можете відкрити свій бізнес, підвищиться самооцінка, додасться впевненості у собі. Якщо ви не знали чим займатися, то тепер знайдете свій шлях. Буде можливість самореалізуватися. Крім того, Тельці зможуть висувати свої умови", - сказала астролог.

У найближчі півтора року Тельці будуть більше уваги приділяти своїй зовнішності, поміняють імідж, поліпшать якість тіла. Не виключена вагітність, народження дитини. З'являться нові плани, починання, ініціативи.

"Ви повинні показати себе і наполягти на своєму" - порадила Анжела Перл.

Північний вузол у Близнюках з 19 січня 2022

Кармічний вузол увійде у 12-й дом гороскопу - це сектор ізоляції. Близнюкам захочеться взяти таймаут, усамітнитися, виїхати кудись і заглибитися в себе, зайнятися самопізнанням, езотерикою.

Відбуватимуться події, пов'язані із закордоном. Близнюки можуть виїхати жити або працювати в іншу країну. Зав'яжуться стосунки з іноземцем. Деякі Близнюки перейдуть на дистанційну роботу.

У найближчі півтора року можуть відкритися таємниці чи можуть початися таємні стосунки, попередив гороскоп 2022-23.

Північний вузол у Раку з 19 січня 2022

З 19 січня кармічний вузол Раху увійде в 11-й дом гороскопу Раків - це сектор соціуму, друзів, спілкування. На вас чекають зустрічі, нові знайомства, активність у соцмережах.

Раки можуть стати частиною нового колективу або створити і очолити групу однодумців.

Представники знака вийдуть на публіку. Багатьом Ракам кармічний вузол принесе третій шлюб та появу дитини в сім'ї.

Північний вузол у Леві з 19 січня 2022

Кармічний вузол Раху до липня 2023 року увійде в 10-й дом гороскопу Левів - це сектор досягнень, кар'єри. Зміниться статус, прийде популярність.

"Схоже, що останні півтора року ви розширювалися, а тепер будете рости вгору. Це зростання бізнесу, підвищення в кар'єрі, репутація. Ви досягнете успіху в починаннях. Леви поставлять мету і досягнуть її за півтора року", - прогнозує астролог.

Також на Левів можуть чекати будь-які зміни, які дають зміни статусу. Наприклад, шлюб або розлучення. Кармічний вузол може дати перехід і зміну місця проживання.

Можуть відбутися зміни в житті батьків, зокрема, батька.

читайте такожГороскоп Таро для Тельців на лютий 2022: сплеск емоцій, крутий поворот і щастя в кінці

Північний вузол в Діві з 19 січня 2022

З 19 січня 2022 кармічний вузол входить в дев'ятий дом гороскопу. Фокус зміщується на закордон - це подорожі, клієнти з інших країн, робота в іноземній компанії. Ви можете отримати ПМЖ або громадянство в іншій країні. Відбуватимуться події, пов'язані з іншими країнами, знайомства з людьми з іншим громадянством або іншими віросповіданням.

Діви в найближчі півтора року розширюватимуть горизонти, свідчить гороскоп 2022-23.

Північний вузол у Терезах з 19 січня 2022

Кармічний вузол з 19 січня 2022 входить у восьмий дом гороскопу Терезів. Це сектор великих і чужих грошей. Терези братимуть кредит, хтось у вас інвестує або позичить гроші. Батьки допоможуть купити нерухомість. Терези отримають страхові виплати або повернення податків.

Крім того, представники знака можуть піти на курси фінансової грамотності, займуться криптовалютою.

"Прийдуть будь-які не зароблені гроші. Раху може дати розділ майна, аліменти, пасивний дохід", - сказала Анжела Перл.

У найближчі півтора року Терезам може знадобитися медична операція. Також з'явиться партнер або партнерка для близьких інтимних стосунків.

Північний вузол у Скорпіоні з 19 січня 2022

19 січня 2022 кармічний вузол входить у сьомий дом гороскопу Скорпіонів - це сектор стосунків з іншими людьми. У найближчі півтора року зміниться коло спілкування, хтось відсіється - натомість з'являться нові люди.

Деякі Скорпіони звільняться з роботи і отримають новий контракт.

Багато хто вийде заміж або одружиться. Найближчі півтора року гарні для торгівлі - буде шанс укласти вигідні угоди.

На вільних Скорпіонів чекають знайомства, зустрічі, побачення.

Північний вузол у Стрільці з 19 січня 2022

19 січня кармічний вузол увійде в шостий дом гороскопу - це сектор вирішення проблем, роботи і здоров'я. У Стрільців може з'явитися бізнес, підлеглі й команда, або ви самі увійдете в новий колектив.

Тема роботи в найближчі півтора року буде основною. Її буде дуже багато. З фінансами все добре. Стрільці отримають нові пропозиції по роботі.

Астролог радить не брати на себе забагато зобов'язань, стежити за здоров'ям, обстежитися, змінити харчування, дотримуватися режиму.

Північний вузол у Козерозі з 19 січня 2022

Кармічний вузол входить в п'ятий дом гороскопу - це сектор любові. В першу чергу, любові до себе, радості, задоволень, творчості. Козероги будуть багато відпочивати, з'явиться хобі або улюблена творча справа.

Також на представників знака чекають побачення, знайомства, курортні романи. Якщо ви вільні, то зустрінете свою другу половинку.

читайте такожГороскоп Таро для Раків на лютий 2022: криза, крутий поворот і подарунок небес

Північний вузол у Водолії 19 січня 2022

19 січня кармічний вузол Раху входить в четвертий дом гороскопу - це сектор нерухомості й сім'ї.

Водолії купуватимуть квартиру, будинок, землю, дачу, здаватимуть або зніматимуть нерухомість, можуть переїхати в інше місто або країну, відвідати місце, в якому вони народилися або виросли. Відбудеться якась подія в житті мами. Деякі Водолії змінять прізвище.

Північний вузол у Рибах 19 січня 2022

Кармічний вузол увійде в третій дом гороскопу - це сектор спілкування. У найближчі півтора року буде більше контактів, поїздок, подорожей, відряджень.

Риби пройдуть навчання, отримуватимуть ліцензії, сертифікати, водійську ліцензію. Не виключена покупка машини.

Очікуються важливі події в житті родичів.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти