Китайський гороскоп на січень 2023: Щурам - хвороби, Кроликам - зростання, а Кабанам - застій

23 грудня 2022, 05:00оновлено 23 грудня 2022, 10:14
Прогноз за китайським календарем на січень розповість, яким буде останній місячний місяць року Тигра.
Китайський гороскоп на січень 2023
Китайський гороскоп на січень 2023 / ua.depositphotos.com

За китайським календарем січень 2023 року - це останній місячний місяць року Тигра. У цьому місяці потрібно підводити підсумки року, що минає, закрити і віддати всі борги. Тільки після цього можна сміливо заглядати в наступний рік.

2023 рік буде роком чорного водяного Кролика. Він настане 22 січня. До цієї дати не варто починати глобальні проекти, а також всі важливі справи варто відкласти на лютий.

Китайський гороскоп на січень - Щур

Людям, що народилися в рік цієї тварини, варто приділити увагу душевній рівновазі. Рік, що минає, був для вас неспокійним і складним. Напруга і купа проблем позначилися на відносинах з колегами, друзями і рідними. Китайський гороскоп на січень щурам радить провести святкові дні вдома і налагодити відносини з рідними. Завдяки спілкуванню ви уникнете непорозумінь і сварок.

Китайський гороскоп - Бик

На роботі у представників цієї тварини за китайським гороскопом буде напружена обстановка. Напруга буде досить високою. Китайський гороскоп на січень не радить дистанціюватися від робочих процесів. Активна участь у всьому допоможе просунутися по кар'єрі. Також варто поставитися уважно до підведення підсумків року, що минає.

Китайський гороскоп на січень - Тигр

Люди, народжені в рік цієї тварини, привернуть до себе увагу авторитетних людей. Такі знайомства потрібно використовувати для просування власних ідей і бізнесу. Також буде супроводжувати удача в справах фінансових. Інвестиції принесуть очікувані дивіденди. Також покращиться самопочуття і прийде таке бажане розслаблення. Не варто упускати можливість провести час в компанії друзів і рідних.

Китайський гороскоп - Кролик

Січень обіцяє Кроликам стабільне зростання, але він буде не таким швидким, як хотілося б. Ви отримаєте премію за наполегливу працю, а також визнання за ініціативу. Перед Кроликами відкриються нові кар'єрні можливості, але вони дістануться не так легко через велику кількість конкурентів. Китайський гороскоп на січень Кроликам не радить відкривати свій бізнес або починати масштабні проекти. Такі справи краще відкласти на лютий.

Китайський гороскоп - Дракон

Для людей, народжених в рік цієї тварини, Січень буде нейтральним місяцем. Також не варто квапити події. Китайський гороскоп на січень 2023 Драконам радить слідувати за подіями. Всі можливості відкриються пізніше, а зараз краще не проявляти активність. Є ризик, що на представників року Дракона почне тиснути робоча рутина. Для того, щоб впоратися з роботою потрібно попрацювати над ефективністю.

Китайський гороскоп - Змія

Народжені в рік Змії не зможуть забути про роботу навіть у святкові вихідні. Обов'язки і термінові справи не дадуть цього зробити. Є ризик, що вас залучать до виправлення чужих помилок. Якщо у вас бізнес, є ймовірність непередбачених витрат. Китайський гороскоп на січень радить зміям відмовитися від поїздок. Велика ймовірність підірвати здоров'я і навіть втратити гроші.

Китайський гороскоп на січень - Кінь

Рік, що минає залишить всіх, хто народжений в рік Коня, з купою невиконаних справ і обіцянок. У січні всі плани можуть впасти, тому до такого повороту потрібно бути готовими. Китайський гороскоп на січень радить бути гнучкими і вирішувати проблеми по мірі їх надходження. Потрібно вміти відступити там, де складаються не найкращі умови для вас. Спокій і умиротворення гарантовано вдома, а час, проведений з сім'єю, потрібно використовувати для накопичення енергії.

Китайський гороскоп на січень 2023 – Коза

Січень буде сприятливим місяцем для всіх народжених в рік Кози. При цьому в цьому місяці не варто починати грандіозних проектів, краще сконцентруватися на дрібних справах і цілях. Китайський гороскоп на січень 2023 радить зробити більше дрібних справ, щоб підготувати грунт для нових більших. Також важливо зайнятися хобі, яке може принести прибуток.

Китайський гороскоп - Мавпа

Перший місяць 2023 року обіцяє бути плідним. Чим більше ви зробите, тим відчутнішими будуть результати. Китайський гороскоп на січень мавпам радить старанно попрацювати, щоб отримати фінансову стабільність, а також корисний досвід. Також намічаються зміни в особистому житті, але за умови зустрічей і знайомств з цікавими для вас людьми.

Китайський гороскоп - Півень

Народжені в рік Півня почнуть рік успішно, якщо в останній місячний місяць активно співпрацюватимуть з оточуючими. Китайський гороскоп радить активно спілкуватися вдома, на роботі, щоб зібрати урожай з нових знайомств. Завдяки спілкуванню ви отримаєте нові можливості для реалізації своїх ідей і проектів. Також не варто відмовлятися від запрошень на різні масові заходи – це запорука успіху в січні 2023 року.

Китайський гороскоп - Собака

Кар'єра людей, народжених в рік Собаки, не в найкращому стані. Непередбачені обставини будуть чинити сильний вплив на прийняті рішення. Китайський гороскоп на січень 2023 обіцяє велику кількість конфліктів через впертість. Особливу увагу потрібно приділити витратам. Ви можете витратити більше, ніж планували. Якщо на горизонті з'явився потенційний супутник життя, потрібно проявити уважність. У відносинах з друзями також буде прохолодно.

Китайський гороскоп - Кабан

Робота або бізнес застопоряться через конкурентів, а спроби збільшити дохід не увінчаються успіхом. Китайський гороскоп на січень 2023 року радить не витрачати сили даремно, а йти за потоком подій. Діяти краще після 22 січня і настання року Кролика. Варто зберігати спокій і позитивний настрій, простіше ставитися до труднощів, адже вони проходять. Краще присвятити час спілкуванню з рідними і друзями.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти