Кличко відверто висловився щодо дій Путіна

9 листопада 2021, 21:05
Володимир Путін діє виключно в інтересах своєї країни, але ці дії зачіпають національні інтереси України.
Кличко
Кличко висловився про Путіна / УНІАН

Столичний градоначальник Віталій Кличко заявив про те, що президент Росії Володимир Путін діє виключно в інтересах своєї країни, але ці дії зачіпають національні інтереси України.

"Він (Путін) як лідер своєї країни робить все в інтересах Росії, але ці інтереси заходять за межі України та входять в протиріччя з Україною. Він робить все в інтересах збільшення Російської імперії, але це зачіпає наші національні інтереси", - розповів Кличко в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Кличко відверто висловився щодо дій Путіна

Переговори нормандської четвірки

Президент України Володимир Зеленський 11 жовтня поговорив по відеозв'язку з канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном. Лідери країн нормандської четвірки домовилися про актуалізацію переговорів щодо Донбасу на високому рівні і початку дискусії щодо організації саміту лідерів нормандського формату.

відео дня

Після цього пройшов розмова Меркель і Макрона з президентом РФ Володимиром Путіним. Російський глава держави звинуватив Україну в, мовляв, невиконанні всіх домовленостей по Донбасу, які були досягнуті в рамках нормандських самітів. У Кремлі погодилися на активізацію переговорів у нормандському форматі та обговорення умов проведення зустрічі нормандської четвірки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти