Коли скасують воєнний стан: астролог назвав найважливішу дату для України в битві з Росією

13 березня 2023, 17:48
За словами астролога, воєнний стан в Україні скасують до кінця серпня, але битва може ще продовжиться.
Війна в Україні, гороскоп для України, гороскоп Україна
Гороскоп для України / 93-тя ОМБр Холодний Яр, pixabay

ЗСУ зроблять важливі дії на полі бою, після чого можуть статися несподівані переговори.

Як каже таролог Володимир Бадіян, основним і дуже важливим періодом у війні з РФ буде кінець березня – початок квітня. Він зазначив, що тоді стане зрозумілим масштаб переваги України.

"Переговори будуть, і вони зафіксують зупинку гарячої фази війни. Тобто закінчаться масові обстріли і масштабні бойові дії", - говорить таролог, передає People Life.

Хто такий Володимир Бадіян

Володимир Бадіян - ведичний астролог, хіромант, психолог, таролог, фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра.

Воєнний стан скасують

"А воєнний стан в Україні скасують до 24 серпня – до Дня Незалежності України. Максимум - до кінця цього року. Можливо, воно залишиться на якихось територіях", - говорить астролог.

Фахівець каже, що ситуація на Донбасі почне вирішуватіся до літа 2023 року.

"Швидше за все у "ЛДНР" буде особливий статус. Тому, можливо, будуть пострілювати на лінії розмежування. Але це не буде повномасштабними бойовими діями. Але все закінчиться несподіваними переговорами", - сказав Бадіян.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти