Коли ставити новорічну ялинку, щоб цілий рік була удача та достаток: сприятливі дати

22 грудня 2022, 20:00
Главред зібрав інформацію, які дні є найбільш сприятливими для того, щоб ставити ялинку.
новогодняя елка
Коли ставити ялинку на Новий рік 2023 / ua.depositphotos.com

Новий рік вважається одним із найулюбленіших свят усіх дітей та дорослих. Як відомо, головним атрибутом цього свята є новорічна ялинка. Щоб цілий рік був щасливим та благополучним, потрібно знати, у які дати найкраще наряджати новорічну красуню. Главред зібрав для вас інформацію, які дні є найбільш сприятливими для того, щоб ставити ялинку.

Перш за все, потрібно визначитися, яка ялинка прикрашатиме ваш будинок – жива чи штучна. Адже, якщо поставити живу ялинку занадто рано, то ближче до Нового року та Різдва вона пожовтіє та обсипиться. Зі штучною ялинкою таких проблем немає, тому її можна ставити якомога раніше.

Сприятливі дати для прикрашання новорічної ялинки

22 грудня – ця дата дуже сильно впливає на усі сфери нашого життя, оскільки, вважається, що у день зимового сонцестояння (21 грудня) вся нечисть починає втрачати свою силу. А вже 22 грудня починається новий життєвий цикл. Якщо ви прикрасите свою ялинку 22 грудня, то вона стане надійним оберегом для вас і захистить від злих духів.

відео дня

24 грудня – дуже сприятлива дата для встановлення ялинки, якщо ви хочете, щоб у майбутньому році був рясний урожай на городі. У цей день новорічне дерево прикрашають усі германські народи.

Також новорічну красуню можна прикрасити 25 грудня – на католицьке Різдово. В домі буде панувати добробут упродовж всього року.

28 грудня – остання найбільш сприятлива дата для встановлення ялинки. Це День святого Трифона, який завжди захищав знедолених та допомагав усім нещасним. Тому, якщо ви хочете вберегтися від усіх пліткарів, прикрашайте ялинку саме у цей день.

Вас може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти