Коли вже опускаються руки: як відмити "вбитий" унітаз

21 червня 2023, 11:45
1373
Не впадайте у відчай, якщо ваш унітаз виглядає вбитим і забрудненим - його можна врятувати.
Як відмити вбитий унітаз
Як відмити вбитий унітаз / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Сильно забруднений унітаз - це неприємна проблема, з якою багато хто з нас стикався. Але не впадайте у відчай, ми розповімо вам про кращі способи і ефективні методи, які допоможуть вам повернути унітазу його первозданний блиск.

Використовуйте потужні очищувачі

Для боротьби з наполегливими забрудненнями і накипом на поверхні унітазу, зверніться до потужних очищувачів. Виберіть спеціальні засоби, які містять кислоту або луг, такі як хлорні очищувачі або унітазні таблетки. Нанесіть засіб на поверхню унітазу, залиште на деякий час, потім ретельно промийте водою.

відео дня

Використовуйте природні реагенти

Якщо ви віддаєте перевагу більш природним методам, спробуйте використовувати оцет або лимонну кислоту. Налийте невелику кількість оцту або лимонного соку в туалет і залиште на кілька годин. Потім ретельно прочистіть унітаз щіткою і промийте його водою.

Застосуйте механічну силу

Для боротьби зі старою брудом або накипом, спробуйте використовувати механічну силу. Використовуйте спеціальну щітку або скребок, а не звичайну ганчірку. Не забудьте промити унітаз водою після очищення.

Спробуйте соду та оцет

Сода і оцет - це натуральні інгредієнти, які можуть допомогти в боротьбі із забрудненнями. Посипте поверхню унітазу содою, потім акуратно налийте невелику кількість оцту. Залиште на кілька хвилин, потім ретельно прочистіть щіткою і промийте водою.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти