Коли закінчиться війна: астролог назвала точну дату

14 березня 2022, 01:41
Росію, за словами астролога, чекає ще більше погіршення карми.
гороскоп, вторгнення, війна
Названа дата закінчення війни / ua.depositphotos.com, Reuters

Астролог Ганна Федоренко розповіла про те, як розвиватимуться події в Україні та коли закінчиться війна.

За її словами, один з найважчих періодів Україна вже пройшла – він почався 24 лютого і закінчився 3 березня. А з 13 березня військові дії в Україні дещо вщухнуть або їх стане набагато менше.

Крім того, за словами Федоренко, з 17 березня на небі відкривається своєрідний "транзит", який надає різний вплив на людей і країни.

"Для України це хороший "транзит", вона може отримати ще більшу підтримку і сили в цей час. Впоратися з якоюсь проблемою, перемогти", - написала вона в Instagram.

читайте також"Його чекають страждання до кінця року": астролог склав особистий гороскоп для ПутінаА ось для росіян цей період буде не дуже хорошим, на державу чекає ще більше погіршення карми.

"Коли я таке бачу у людини, за цим часто йде величезне покарання, аж до смерті", - заявила Федоренко і додала, що з 24 березня по 8 квітня буде час брехні і дезінформації.

"Дуже ймовірно, що Україні намагатимуться нав'язати якусь брехню. Наприклад, що якесь місто взято або Зеленський здався або, що АЕС підірвали або ще щось... у цей період будьте пильні до інформації. Числа з 30 по 1 – дуже слабкі і можна піддатися паніці. У цей час сильно постраждає РФ – її чекають втрата продажів, союзників, поставок, техніки, сильна інфляція і слабка сторона на переговорах", - зазначила Федоренко.

За словами астролога, бойові дії також можливі на початку квітня, а потім Україну чекають кардинальні зміни в кращий бік.

"Так, коли ж все закінчиться в Україні? Після Коридору Затемнень - тобто з 20 травня. Потім це придбає іншу форму", - резюмувала вона.

читайте такожУкраїна в 2022 році-приголомшливий прогноз астрологаНагадаємо, у США заявили, що бомбардування Яворівського полігону біля Львова може свідчити про розчарування президента РФ Володимира Путіна військовим вторгненням в Україну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти