Коли закінчиться війна ти чи натисне Путін на ядерну кнопку: гороскоп для України 2022

4 березня 2022, 09:46
Перший тиждень весни стане найнебезпечнішим, адже 3 березня - точне з'єднання Марса і Плутона. За три дні до і після цієї дати буде ескалація.

війна, вторгнення
Війна в Україні закінчиться через 3-4 місяці, прогнозує астролог / Фото Reuters

Астролог з Австралії Анжела Перл розповіла, коли закінчиться війна в Україні та чи зважиться президент РФ Володимир Путін на застосування ядерної зброї.

Вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року не було спонтанним, оскільки війна в Україні планувалася заздалегідь, розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

"Марс з'єднується з Плутоном кожні два роки. У 2020 році, коли почалася пандемія коронавірусу, було з'єднання всіх трьох планет — Марса, Сатурна і Плутона. Таке відчуття, що вони заклали цю точку, цю міну уповільненої дії. І зараз, коли прийшов Марс, вийшов вихід негативної енергії", — розповіла астролог.

3 березня 2022 року - точне з'єднання Марса і Плутона. А значить ескалація ситуації - три дні до 3 березня і три дні після. Таким чином, перший тиждень весни стане найнебезпечнішим.

Після 12 березня ескалація завершиться, бої почнуть затихати.

Війна Росії проти України не затягнеться на роки, але і не закінчиться за кілька тижнів. Наприкінці березня випадають хороші карти, але тим не менше війна в Україні триватиме ще 3-4 місяці, проте буде не такою агресивною, як зараз. В окремих містах продовжаться бої.

Анжела Перл запевнила, що Україна точно не втратить незалежність. Також не буде ядерного удару, яким загрожує Росія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти