Кого і чому боїться Путін: психолог розповів про страхи диктатора

16 червня 2022, 08:08
У Путіна, як і у всіх диктаторів, дуже критичне ставлення до власної безпеки, вважає експерт.
Кого і чому боїться Путін: психолог розповів про страхи диктатора
Кого і чому боїться Путін / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін відчуває величезний страх, тому постійно знаходиться в бункері, намагаючись позбавиться від неугодних.

Про це, серед іншого, свідчить історія з якутським шаманом Олександром Габишевим, якого за спроби організувати похід до Москви з вигнання Путіна відправили на примусове лікування, розповів психолог Дмитро Попов, пише "Сьогодні".

"Володимир Путін, я так думаю, боїться не тільки шамана - він боїться всіх, інакше б не сидів у цьому бункері трьохсотметровому або скільки там метровому в якійсь горі, яка ще захищена всіма найсучаснішими, якщо такі в Росії є, звичайно, системами ППО та іншим залізом. Річ у тому, що у Путіна, як і у всіх диктаторів, дуже критичне ставлення до власної безпеки", - пояснив експерт.

відео дня

За словами психолога, рівень життя 90% росіян залишає бажати кращого, тому частина з них може спробувати запитати у Путіна, чому так відбувається.

читайте такожРосію могли спровокувати на війну: Папа Римський знайшов "виправдання" діям Путіна в Україні"Тому він боїться всіх. І природно, якщо людина, яка називає себе якимось там шаманом або людиною, у якого є якісь надприродні здібності (а може, за ним йде дух якоїсь там людини або дух якогось там стихійного явища), звичайно, його треба терміново в "матроську тишу", нехай нари полірує і там собі чаклує в камері-одиночці",- заявив психолог.

Раніше лікар-психіатр Антон Михайлов заявив, що ознаками проблем Путіна з психікою є величезної довжини стіл для переговорів з іноземними лідерами або нібито зустріч господаря Кремля з жінками-пілотами і стюардесами, відео з якої було змонтовано.

Про діагноз Путіна також говорять його ідеї про "рускій мір" і захоплення всієї Європи, які починалися з "відновлення "Росії, "об'єднання братніх народів" і далі перетворилися на ідеї знищення цих народів і держав.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти