Кімнатна квітка мільйонер: які квіти приносять удачу і гроші

8 жовтня 2022, 08:30
Яка рослина приносить удачу і багатство в будинок.
квітка
Рослина на удачу: що важливо знати / Фото pixaby

Нерідко в гонитві за удачею і достатком звертаються до самих екзотичних способів. Для залучення матеріального благополуччя часто використовують такий метод, як висаджування грошових рослин в будинку.

Наскільки дієві такі хитрощі і які рослини приносять удачу і багатство в будинок. Є відразу кілька видів квітів і рослин, які називають грошовими.

Однією з них вважається звичайна фіалка. Незважаючи на те, що фіалка має велике число забарвлень і сортів, вона позитивно впливає на ауру багатства і достатку в домі. Ця квітка, вважається, приносить удачу своїм господарям. Єдина умова - не забувайте піклуватися і доглядати за фіалкою, і вона створить в будинку атмосферу достатку і благополуччя.

Грошовим деревом нерідко називають товстянку. Не виключено, що таку славу рослина заслужило через те, що листя має округлу форму. А при висиханні на підлозі вони стають сріблястого кольору, віддалено нагадуючи монети, що і приносить їй славу грошового дерева. Однак важливо пам'ятати, що земля в горщику товстянки не повинна пересихати, а восени і взимку, коли настане дефіцит сонця, грошову квітку можна переставити на південну сторону.

Одним з найпоширеніших рослин у багатьох будинках є кактус. При цьому їх також вважають тими, що приносять удачу і багатство. Ймовірно, через особливості будови кактус вважається рослиною, яка відлякує злодіїв. У той же час своїм господарям кактус дає позитивну енергетику і благотворно впливає на успіхи в справах.

Правильну, "заряджену" енергетику в будинок здатна принести герань. Давно помічено, що ця квітка приносить господарям достаток і удачу. Багато хто радить розміщувати герань поруч з іншими квітками. Однак пам'ятайте, що герань варто ставити в добре освітлене місце, а на вікнах, що виходять на північ, або на нижніх затінених поверхах, рослина буде страждати від нестачі світла.

Ще одним грошовим деревом називають лимон. Стверджують, що енергетика лимону приносить в будинок гармонію, а також допомагає досягати успіху і бізнесі. При цьому зверніть увагу на те, що розміщувати лимон варто на південній і східній сторонах. При цьому якщо він занадто багато перебуває під променями сонця, лимон варто затінювати (наприклад марлею).

ТОП кімнатних рослин, що притягують багатство

  • Лимонне дерево;
  • Толстянка (Крассула);
  • Лілія;
  • Герань;
  • Антуріум;
  • Маранта очеретяна (Аррорут);
  • Фіалка;
  • Бамбук;
  • Кактус.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти