Кінець Росії і смерть Путіна - мольфар передбачив, коли закінчиться війна в Україні

20 квітня 2022, 04:47
До 2030 року Україна стане процвітаючою державою і створить новий політичний альянс.
Путін, гороскоп, Нострадамус
Коли закінчиться війна в Україні / Фото Reuters, depositphotos.com/

Вторгнення Росії в Україну закінчиться крахом держави і голодними бунтами. А самого президента Путіна чекає смерть від болісної недуги.

Про це розповів Орест Стафійчук – наймолодший мольфар України. Маг вважає, що з часом Росію розтягнуть на шматки інші держави.

"Росії може взагалі не бути на світовій карті", - підкреслив фахівець.

Стафійчук зазначив, що президент РФ вдається до послуг людей з екстрасенсорними здібностями. Тринадцять майстрів магії складають пророцтва і прикривають главу держави. Але вони його не врятують від страшного кінця. На думку мольфара смерть Путіна настане в найближчі два роки від важкого онкологічного захворювання.

Маг зазначив, що на даний момент перша фаза війни в Україні підійшла до кінця, але в небезпеці зараз східна частина і зокрема такі міста як Одеса, Дніпро, Кременчук можуть опинитися під ударом. У західних областях буде більш менш безпечно. Війна може тривати ще півроку і закінчиться на початку жовтня.

Також Стафійчук вважає, що до 2030 року Україна займатиме гідне місце серед європейських країн і буде потужною державою, яка формуватиме нові політичні альянси, зокрема з Великобританією і Фінляндією.

"Всі території повернуться до складу України, Росія буде загнана в глухий кут і змушена буде визнати поразку. Повторної війни не буде. Те, що відбувається зараз, дає зрозуміти що українська нація непереможна і кожен до останнього буде відстоювати свої землі і свою батьківщину", - зазначив маг.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти