Конфлікти, важкий вибір або збитки: кому зі знаків варто приготуватися до непростих часів в травні

14 квітня 2022, 18:41
Чотири знаки зодіаку можуть підстерігати труднощі.
Гороскоп Травень 2022
Гороскоп на травень 2022 / depositphotos.com/

В останньому місяці весни чотири знаки зодіаку можуть зіткнутися з труднощами. Вони можуть торкнутися всі життєві сфери. А все через непросте з'єднання Юпітера і Нептуна в сузір'ї Риб.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків зодіаку пощастить зустріти людину всього свого життя або отримати довгоочікувану пропозицію, а хто зможе зміцнити своє фінансове становище.

Астрологи назвали чотири представника зодіакального кола, кому доведеться несолодко в травні і червні. Для них це буде часом труднощів.

відео дня

Рак

Раки, які тонко відчувають цей світ, постійно звертаються до підказок інтуїції. Однак у травні внутрішній голос може підводити представників водної стихії. Підвищується ризик стати жертвою обману і маніпуляцій. У професійній діяльності також слід бути напоготові під час транзиту Меркурія в Тільці. Найменша помилка може обернутися проблемами, і справа може дійти до звільнення. Напружений місяць може спонукати Раків повернутися до своїх поганих звичок і це може стати причиною розбіжностей з родичами.

Лев

У травні Левам варто бути уважними. Привабливі пропозиції по роботі можуть виявитися справжнім лихом. Це не найкращий час замислюватися про зміну роботи і нових масштабних проектах. Також варто проявити пильність і в особистих відносинах. Нові знайомі можуть виявитися людьми з поганими намірами і скористатися вашою добротою в своїх інтересах. Спірні питання з керівництвом можуть обернутися проблемами в професійній діяльності, їх необхідно вирішити якомога швидше. Варто проявити обережність з грошима, ризикуєте зазнати збитків або втрати.

читайте такожШосте почуття не підводить: названі знаки з найсильнішою інтуїцією

Скорпіон

Травень може принести Скорпіонам конфлікти і проблеми у фінансовій сфері. Не виключено, щоб звести кінці з кінцями, потрібно буде позичати гроші або брати кредити. У спілкуванні з оточуючими варто проявляти делікатність і не провокувати сварок. Наговоривши зайвого, можна позбутися роботи або сильно посваритися з родичами. Вирішення важливих питань краще відкласти на середину літа. Травень і червень - не найкращий час для змін.

Стрілець

Імпульсивність Стрільців в цьому періоді досягне свого максимуму. Це може спровокувати постійні сварки з партнером. Представники вогняного знака можуть відчувати почуття глибокого розчарування і незадоволеності. Не виключено, що життя поставить їх перед важким вибором – і доведеться все починати спочатку. Важливо прийняти правильне рішення, яке визначить подальше майбутнє.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти